Снахата на кмета на Дупница- Силвия Дангова отстранена от поста „Административен директор“ в общинската болница!

Снахата на кмета на Дупница- Силвия Дангова, съкратена от адм. на общинската болница. Съпругът й: Това е реваншизъм!
Снахата на кмета на Дупница- Силвия Дангова, съкратена от адм. на общинската болница. Съпругът й: Това е реваншизъм! сн- фейсбук.

Снахата на кмета на Дупница- Силвия Дангова, съкратена от адм. на общинската болница.

След 20 г. работа в администрацията на общинската болница Силвия Дангова, снаха на кмета на Дупница д-р Първан Дангов, е съкратена. Тя вече се е регистрирала в Бюрото по труда.

Ето какво каза вр.и.д. управител на лечебното заведение д-р Стефан Николов и за причината за съкращението. И има ли политически оттенък.

„Силвия Дангова е била назначена като секретар на управителя на болницата, след което е била преназначена за административен директор. След назначаването на прокуристката на болницата тя е подготвяла документите, които са носени в София М. Жайгарова да ги подписва, което е разход за болницата, и това е поводът да я съкратя. Част от нейната дейност ще извършва Ваня Лобутова, която с още една служителка работят в административния отдел, тя ще съвместява двете дейности. Естествено, ще получава възнаграждание за съвместителство, като досега Силвия Дангова е вземала над 2000 лв. заплата. Със съкращението й ще направя икономия от фонд „Работна заплата”, коментира д-р Николов, цитиран от „Струма“.

Самата Силвия Дангова не вдигаше своя телефон. Коментар обаче направи нейният мъж.

„Не ми се говори. Уволнението на жена ми е реваншизъм от страна на шефа на болницата. Брат ми Първан Дангов на заседание на ОбС изнесе факти от трудовата кариера на управителя на болницата и на няколко пъти попита в залата някой от присъстващите знае ли защо д-р Николов е уволнен от рентгенолога Поли Кукушев, при когото е работил, но не получи отговор. Това изявление е предизвикало гнева на вр.и.д. управителя и той е уволнил съпругата ми”, заяви Веселин Дангов.

Силвия Дангова беше назначане за Административен директор по време на управлението на ГЕРБ начело с инж. Методи Чимев. тога Първан Дангов беше общински съветник.

Снахата на кмета на Дупница- Силвия Дангова, съкратена от адм. на общинската болница. Съпругът й: Това е реваншизъм!
Вижте видеоканала ни:


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here