Кметът на Костенец Йордан Ангелов: За да работим добре, ни е нужна стабилна държава, подкрепете ГЕРБ-СДС

Кметът на Костенец Йордан Ангелов: За да работим добре, ни е нужна стабилна държава, подкрепете ГЕРБ-СДС

„Връщането на стабилността в страната е най- важната задача, която стои пред нас. Каквито и проекти и планове да имаме в общините, колкото и да се трудим, нищо не може да се случи без подкрепата от държавата. Спешно се нуждаем от работещи институции, защото изнемогваме. От нас зависи да пресечем този непрестанен кръговрат от избори.“ Това обяви кметът на община Костенец Йордан Ангелов на предизборна среща на коалиция ГЕРБ-СДС. За да разговарят с местните в града бяха кандидатите за народни представители от София област и представители на листата за евродепутати. Ангелов призова хората да гласуват за ГЕРБ-СДС, по думите му, това е отборът, на който може да се разчита.

Йордан Ангелов и Младен Маринов

„Досега слушаме само празни обещания, а ръцете ни са вързани. Не се отпускат средства за общините. А ние трябва да се развиваме. Това очакват хората. Трябва да има още асфалтирани улици, още изградени водопроводи,  ремонтирани училища и детски градини. Без стабилно правителство нищо от това не може да се случи. Само и единствено от нас зависи. Затова ви моля, на 9 юни излезте и гласувайте с номер 22 за кандидатите за народни представители и евродепутати на ГЕРБ-СДС. Това са хората, които стоят пред вас. Те ще се борят за вашите и нашите искания. Нашата основна цел е да върнем стабилността и държавата  отново да помага на общините.“, каза Ангелов.


„В Костенец винаги се чувствам като у дома. Заради костенчани и техния кмет и защото знам, че сме един силен отбор.
Уверен съм, че и този път хората от Костенец ще изберат стабилността и сигурността в България като заложат на номер 22 на 9 юни! Продължаваме напред.“, сподели водачът на листата за София област Младен Маринов.
„Европа повече не може да бъде бежански център на целия свят. Българите, които работят здраво и плащат данъци, заслужават да спят спокойно.“, категоричен беше кандидатът за евродепутат Андрей Новаков.
Купуването и продаването на гласове е престъпление
Вижте видеоканала ни:


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here