Николай Златарски: Решихме проблемът на 500 души в кв. Каваклия, водата дойде с пълна сила!

Въпреки лошите атмосферни условия и придошлата река, проблемът в кв. „Каваклия“ в гр. Дупница бе решен за часове, след намесата на колегите от ДПС. Благодарение на личната заангажираност на водача на листата Николай Златарски и по сигнал на втория в листата Георги Рангелов. Скорострелната реакция на управителя на Кюстендилска вода Марио Нешев е от първостепенно значение, признаха от ДПС.

„Инж. Марио Нешев и аз намерихме аварията на спуканата тръба в реката, но не там, къдено беше посочил управителят на ВиК Васил Милушев. На снимката се вижда как водата излиза от тръбата като фонтан. Явно от придошлата река и камъните, които тя носи, тръбата се е спукала. На място дойде екип на „Кюстендилска вода“ и с работници на ВиК бе направен кожух на тръбата. Това е временно решение. След спадане на нивото на реката ще бъде подменена цялата трбъба по цялото трасе. Съвместната работа на двата ВИК-а екипа Кюстендил -Дупница,13 -дневният проблем бе временно отстранен,след спадане нивото на реката , ще бъде окончателно завършен.

Жителите на квартала изразиха благодарност и възхищение,никога не са имали толкова високо налягане на чиста вода.

Движението за права и свободи винаги е при хората и е заедно с хората.“ – обяви Николай Златарски.

#ДПС#ЕвроИзбори
#MRF#28
Данчо Рангелов, който живее на най- виката точка на квартала обяви, че никога до сега не е имал вода, с толкова силно налягане.
ДПС РЕШИ ПРОБЛЕМА С ВОДАТА В кв. Каваклия
Купуването и продаването на гласове е престъпление!Вижте видеоканала ни:


1 COMMENT

  1. те мангалите така и така не си плащат водата,защо е тоя предизборен шук.Николай Златарски избирателя на мангалите.За да не плащат вода и данъци.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here