ДРАМА! Ексченге се барикадира след доживотна присъда за убийство на родителите му

Ексченге се барикадира след доживотна

Казал на адвокатката си, че няма да се предаде. Въоръжен е като Рамбо и е готов на всичко.

Барикадиралият се в дома си в Пловдив бивш полицай Венцеслав Караджов е категоричен, че няма да се предаде. Това е казал той на своя адвокат Зоя Тошкова, след като го е запознала с решението на ВКС, което го осъжда на доживотен затвор за убийството на родителите му.

Силите на реда не пускат никого да припари до дома на Караджов.
Силите на реда не пускат никого да припари до дома на Караджов. Снимка: Радко Паунов

„Обстановката много се утежни, не очаквах, че ще стане толкова напрегната“, заяви Тошкова пред „24 часа“. Тя не е пред къщата на Караджов, където е блокирано от полиция и жандармерия, а целият район е отцепен.

„Какво да правя там? Той ми заяви буквално: „Аз невинен няма да лежа в затвора!“, цитира думите му Тошкова. На молбите й, че може да стане и по-лошо, той отвърнал: „След като аз невинен съм осъден, какво пречи още още двама -трима невинни да си отидат?“ Това означава, че той може да използва и оръжие, ако се прибегне към силовото му извеждане от дома на ул. „София“, където преди 8 години бяха застреляни родителите му Цветан и Божура Караджови след дългогодишен спор за същия имот.

Венцеслав Караджов
Венцеслав Караджов

Униформени не изключват Караджов да прибегне до отчаяни действия и по тази причина не позволяват никакви външни хора да се приближават в периметър от 50 м до жилището му.

Очаквайте подробности!
Вижте видеоканала ни:


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here