Бижуто на Югозапада-Минералният плаж DIPOOL Spa Pool в Симитли отваря врати този уикенд

Бижуто на Югозапада-Минералният плаж

Този уикенд отваря врати минералният плаж DIPOOL Spa & Pool в Симитли! Новото бижу на Югозапада, минералният плаж DIPOOL Spa & Pool в Симитли е най-голямото водно огледало на България с 5 уникални басейна от 2000 кв.м. водна площ.

Басейните винаги са били най-близкият спасител от летните жеги, а през последните години те се превърнаха в местата, задоволяващи всичките ни нужди за плуване и релаксиране.

В прегръдките на крайградския парк, община Симитли е изградила игрища за различни видове спорт, детска площадка и съоръжения, които са напълно безплатни за ползване, не само за посетителите на парка, но и за всички, които са решили да прекарат свободното си време в прохладния оазис за летни емоции и релаксиращи преживявания в Симитли и всичко това се случва благодарение на публично-частното партньорство между Общината и концесионера на плажа.

Модерният аквапарк DIPOOL Spa & Pool, в който се превърна плажът на град Симитли е едно от местата за разхлаждане и забавления на много хора от района. Комплексът отваря врати за най-нетърпеливите плувци. Минералният плаж в Симитли е най-голямото водно огледало на България с 5 уникални басейна и 400 шезлонга, очакват своите първи посетители още този уикенд. При заемане на всички шезлонги са предвидени и допълнителни места за всички, които искат да се докоснат до новия изключително модерен плувен комплекс в Симитли.

Работното време на минералния плаж ще бъде от 09:00 до 19:00 часа всеки ден от понеделник до неделя. Цените за сезон 2024 година, остават непроменени с предходната година.От понеделник до петък входната цена ще бъде 15 лв., а събота и неделя 20 лв. За деца до 10 годишна възраст входът за басейна е безплатен. Деца до 14 години няма да бъдат допускани без придружител!
Вижте видеоканала ни:


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here