Над 300 деца сътвориха приказен, красив спектакъл- с обич за своите три детски градини в Разлог

Над 300 деца сътвориха приказен, красив спектакъл- с обич за своите три детски градини в Разлог.
Над 300 деца сътвориха приказен, красив спектакъл- с обич за своите три детски градини в Разлог.

Над 300 деца сътвориха приказен, красив спектакъл- с обич за своите три детски градини в Разлог.

 
Разлог празнува бъдещето, звездни юбилеи на три детски градини
Вълшебен спектакъл сътвориха на сцената на читалището в Разлог над 300 деца, отбелязвайки рождените дни на своите детски градини. Грандиозен спектакъл на бъдещето.
Сцената грейна и се усмихна, оживяха приказните герои Снежанка, Червената шапчица, Трите прасенца, Вълчо и седемте козлета…
Децата танцуваха, въртяха обръчи, правиха шпагати, пееха, играеха хорце. Пресъздадоха пред любящата публика от родители и близки, препълнили салона, и строителството на детските градини, и чудния свят на щурците, на пчеличките, на калинките. Превъплъщаваха се в красиви цветя, в любими приказни герои – като истински, големи артисти.

Учителите в детските градини, творците на този спектакъл бяха неизменно до децата. Незабележими, зад микрофон, скрити зад кулисите. Истински отдадени.
Творци, сценаристи, режисьори, педагози, готови да прегърнат, да утешат, да вдъхновят. Учители-вдъхновители.
До тях са и помощниците, винаги готови да се притекат на помощ.
Над 300 деца сътвориха приказен, красив спектакъл – с обич за своите три детски градини.
А Детска градина „Ален мак“ дори създаде химн:
„Ние сме децата на Разлог, в „Ален мак“ мечтаем и творим, нови върхове ще покорим!“
„Честити звездни юбилеи, Разлог!“ – написа в поздравителния си адрес кметът на община Разлог Красимир Герчев, който подари на градините по 30 комплекта традиционни детски разложки носии. И благодари на учителите и възпитателите че всеки ден се посвещават на децата, правят уверени първите им крачки, постигат високи резултати в образованието и възпитанието – с търпение, обич, всеотдайност, доброта и висок професионализъм. Благодари на родителите, че са съпричастни и с делника, и с празника на детската градина, обърна се и към децата – да растат здрави и щастливи.

В поздравителното си слово директорът на ОДЗ „Радост“ Елена Добрева подчерта огромната роля на учителите, възпитателите и родителите в трудния път на изграждането на детската личност.  Препълнен салон приветства гостите Ивайло Златанов – началник на Регионално управление на образованието, председателя на Общински съвет Разлог Иван Димитров, заместник-кметовете, общински съветници, бивши учители, директори на учебни заведения в Разлог.

Препълненият салон избухваше в аплодисменти на всяко изпълнение на децата. И стана на крак. Аплодирайки своето бъдеще. Над 300 деца сътвориха приказен, красив спектакъл- с обич за своите три детски градини в Разлог.
Вижте видеоканала ни:


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here