Г. Георгиев, ГЕРБ-СДС: Докато съм депутат, багери в парка в Сандански няма да има, скок в доходите и инвестиции са лекът срещу инфлацията

Г. Георгиев, ГЕРБ-СДС: Докато съм депутат, багери в парка в Сандански няма да има, инвестиции и скок на доходите се лекът за инфлацията

„Докато имам позиции като депутат или общински съветник, багери в парка в Сандански няма да има. Аз съм писал мораториума, забраняващ строителството като председател на Общинския съвет. Позицията ми за парка остава непоклатима, защото това е богатството, белите дробове на Сандански. Любимо място на местните и на туристите. Категорично съм против да се строи.“, Това обяви пред камерата на „4Власт“ Георги Георгиев, който е под №4 в листата на ГЕРБ-СДС в област Благоевград. Днес в Сандански официално бяха представени кандидатите за народни представители и за евродепутати от коалицията. На събитието присъства и лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов.
Георгиев беше категоричен, че Борисов е бъдещият премиер на България.1000 аплодираха Борисов в Сандански, Георги Георгиев: Целта ни е българинът да стигне 80% от благосъстоянието на европееца
„Всичко, което е направено в Сандански през последните години, е благодарение на ГЕРБ. Това са спортната зала, булевард „Европа“, околовръстното до зоокъта, околовръстното „Стефан Стамболов“ и кръговото, пътищата до Катунци – Златолист, Мелник и Струма – Лебница. Ремонтираха се десетки улици в града и селата, санираха се сгради. Изгради се инсталация за компостиране на отпадъци. Направиха се спортни съоръжения, инвестираха се средства в детски градини и училища. През последните години изживяхме едно безвремие. ГЕРБ не е в управлението вече 3 години. Имаше служебни правителства и две правителства на Промяната. Това бяха едни експерименти, каквито не бива да позволяваме отново да се случат.

Бойко Борисов не е просто лидер на ГЕРБ, а нашият премиер. Запомнете го, той ще бъде новият премиер на Република България. Това го заявявам. Направихме компромиси заради благото на хората. Направихме ги, за да влезем в Шенген и Еврозоната. Но край на това, защото тези хора злоупотребяват. За последните 9 месеца единственото хубаво е, че влязохме в Шенген по въздух и вода. Надяваме се догодина да влезем и сухопътно догодина.“, коментира актуалната политическа обстановка Георгиев.
Запитан какво трябва да се направи, за да се овладее инфлацията, заради която вече от 2 години хората изнемогват, той отговори: „Политиците трябва да помагаме на хората като създаваме подходящи условия за работа на инвеститорите. Също като се подредим по доходи до европейските държави. Лично аз мисля, че с една добра индустрия нещата ще се случат. Тук в Сандански районът не позволява да се развива тежка индустрия. Град Сандански трябва да си остане туристически център, може да се развива лека промишленост.
Моята кауза е да помагам на хората. Ако питате в Сандански за мен, ще кажат: „човек, който помага“. Който желае, нека гласува за мен. Имам вече два мандата, опита и позициите. Срещаме се активно с хората, чуваме техните проблеми. И в момента животновъди и земеделци ме очакват, за да разговаряме.“

За обединение призова Бойко Борисов при визитата си в Сандански, където беше посрещнат от 1000 симпатизанти.
„Омразата, която се насади от вдигнатите юмруци през последните години, вече има своите реални измерения и то не само в България. И колкото и да се поддаваме на емоции, нормалното е да се намери общ език – между политици, институции и хора. Силата на ГЕРБ винаги е била в единството и мотивацията да съзидаваме!
След трите години управление на Промяната имаме само 3% усвояване от Плана за възстановяване и устойчивост. Обраха ни – милиарди от всеки джоб на българите, които се возят на превозно средство. Това са по 1 лев от нафтата, по 1 лев от бензина. Сега ни обират и през газа – пак е руски, но с 30% по-скъп!
Изключително важен геостратегически проект е АЕЦ „Козлодуй“ с двата нови реактора по американска технология, а строител е Хюндай. Спасихме Маришките централи. Във време на чудовищна война евтиният ток приляга на българското население и българския бизнес, имаме и ресурси. Това е постижимо и можем да го поемем като ангажимент.“ Коалиция ГЕРБ-СДС е под №22 в бюлетината. Купуването и продаването на гласове е престъпление.
Вижте видеоканала ни:


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here