1000 аплодираха Борисов в Сандански, Георги Георгиев: Целта ни е българинът да стигне 80% от благосъстоянието на европееца

Близо 1000 симпатизанти от цялата Благоевградска област приветстваха лидера на ГЕРБ Бойко Борисов в Сандански. В курортния град бяха кандидат- депутатите от листата за парламентарния вот и за европейските избори, начело с Росен Жлеязков и Андрей Новаков. В залата бяха кметовете от общините Пиринско. Сред тях Петрич Димитър Бръчков, Симитли Апостол Апостолов, Сатовча Арбен Мименов и др.

Домакинът на събитието Георги Георгиев, който е №4 в листата на ГЕРБ-СДС, сподели основните акценти в предизборната програма на коалицията. Една от целите, които си поставят, е през следващите години благосъстоянието на българина да достигне до 80% от това на европееца. Водачът на листата в област Благоевград Росен Жлеязков беше категоричен, че Бойко Борисов е следващият премиер на България.

„Всичко сме преживели, казали, анализирали. Както за управлението, което сме имали до 2021 г., така и за периода, в който бяхме низвергнати, бих казал несправедливо. ГЕРБ е партия, която има ясна визия и ясно лидерство в лицето на бъдещия министър-председател Бойко Борисов.“, коментира Росен Желязков.

„Трябва да сложим край на „Избори до дупка“, коментира от своя страна Борисов в Сандански. Той допълни, че се надява ГЕРБ да запази поне досегашната си бройка евродепутати.

Андрей Новаков отбеляза, че агонията по трасето Кулата- Промахон трябва спре, а обработката на камионите да отнема 60 секунди. „Хората са принудени да напускат работните си места. Губят се много пари заради чакането на границата. Силно казано е, че трансформацията е започнала. Кулата е в много тежко положение.“ ГЕРБ-СДС са №22 в бюлетината. Купуването и продаването на гласове е престъпление.
Вижте видеоканала ни:


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here