Ученици от ПГ по механизация в Разлог се похвалиха на кмета Герчев с практика в Тоскана

Ученици от ПГ по механизация в Разлог се похвалиха на кмета Герчев с 10- дневна практика в Тоскана

Ученици от ПГ по механизация на селското стопанство разказаха на кмета на Разлог за 10- дневната практика, която са изкарали в Тоскана. Те са проследили процеса на производство на вино и са посетили са ферми за животни и производство на сирена, прошуто.

Градоначалникът Красимир Герчев гостува днес в модерния образователен център на училището. Директорът на училището Татяна Динчева представи новите постижения на училището. То създава специалисти, конкурентни и изключително търсени на пазара на труда: монтьори на селскостопанска техника, агроекология, машинен оператор – специалности. Тя сподели и постиженията на учениците в национални и международни състезания, обмяната на опит и добри практики по европейски програми.

„Много са успехите, които постигаме. – каза още директорът. – Ние сме едно от най-модерните училища в страната, училище сред природата. Работим повече от 20 години в посока екологично образование и възпитание. Това е много важно, защото сме в период, когато се търсят професиите ни, търси се нов, по-качествен начин на живот – с качествено хранене.“

Кметът на общината поздрави училището с успехите. „Хубаво е вашето училище. Хубаво е, че правите пълни паралелки. Вашето училище е много важно и вие добре го знаете, защото всеки ден се храним. Вашата професия е устойчива във времето и винаги ще има смисъл.“

Кметът връчи поздравителни адреси на шампионите по канадска борба Иво Рашев, Илиян Прангов и Николай Костов, на Иван Парапунов и Алил Сюлейманов. Те се представиха отлично в Зоналните ученически игри по бадминтон. На свой ред получи огромна кошница с цветя – в знак на благодарност за личните му заслуги за модернизиране и развитие на училището, което се превръща в едно от най-красивите.

 

 

Ученици от ПГ по механизация в Разлог се похвалиха на кмета Герчев с 10- дневна практика в Тоскана

 

Ученици от ПГ по механизация в Разлог се похвалиха на кмета Герчев с 10- дневна практика в Тоскана

 

 

 
Вижте видеоканала ни:


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here