Валентин Милушев, ГЕРБ-СДС: А. Василев обеща 4 млрд. за общините, а отпусна 400 млн., искат да поставят кметовете на колене

Валентин Милушев, ГЕРБ-СДС: А. Василев обеща 4 млрд. за общините, а отпусна 400 млн., искат да поставят кметовете на колене

„Общините останаха излъгани от правителството на Асен Василев, който като финансов министър обеща средства за тях. В София област ГЕРБ има много кметове, но те бяха подведени. От обещаните 4 милиарда финансовият министър осигури само 400 милиона. Целта е да се поставят на колене кметовете, да ходят да им се молят. А решението за тези средства беше взето от парламента. Да спрем тази несправедливост. Гласувайте с №22 на 9 юли.“ За това призова кандидат- депутатът от коалиция ГЕРБ-СДС Валентин Милушев, който е под №9 в листата, на предизборна среща в Долна баня. Той изрази мнение, че след 20 дни държавата ще има отново добро, разумно и  европейски насочено управление.
„Ние всички се стремим към една стабилна България в стабилна Европа. Видя се, че ГЕРБ е партията, без която държавата не може да функционира нормално. В кризисни ситуации именно ГЕРБ спасява положението.
Вижте какво се случи с пенсиите. Министър- председателят и Министерски съвет взеха решение те да се вдигнат с 11%. Това е един показател, че наистина има здрав разум в държавата и ние трябва да дадем шанс за правилното управление.“, даде пример Милушев.
Купуването и продаването на гласове е престъпление
Вижте видеоканала ни:


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here