Бойко Борисов, Младен Маринов, Андрей Новаков посрещнати от над 2000 в Самоков: ПП бръкна във всеки джоб с 1 лв. за бензин и дизел!

Бойко Борисов, Младен Маринов, Андрей Новаков пред 2000 в Самоков: ПП бръкна във всеки джоб с 1 лв. за бензин и дизел!

Бойко Борисов открива официално предизборната кампания на ГЕРБ-СДС в Софийска област от Самоков.

Домакин на проявата е спортна зала „Арена Самоков“, в която пристигнаха водачът на листата за Европейския парламент Росен Желязков, областният координатор на ГЕРБ и водач на листата с кандидати за Народно събрание Младен Маринов и всички кандидати от листата на формацията за 26 многомандатен избирателен район – Софийска област.

„Пак сме заедно, пак сме много и пак сме силни! На последните избори ГЕРБ постигна в Самоков голяма победа. Хората, които преди три години излъгаха целия български народ, показаха, че единствената им цел е да пътуват и да ги приемат във Версайския дворец на обяд“, започна Младен Маринов.

Накратко ще разкажа какво постигна ГЕРБ в последния парламент и каква беше цената на компромиса, с които подкрепиха последното управление – вкараха проекти за общините, които бяха гарантирани, въпреки съпротивата на Асен Василев, гласуваха удължаване на мораториума върху цената на електроенергията за битови нужди, гласуваха, отново въпреки съпротивата на Василев, нови заплати в МВР-сектора, както и тези на военнослужещите, и т.н.

„Това е цената на компромиса, който направихме да работим заедно с тези хора, които се оказаха неблагодарни и неможещи“, изтъкна Маринов.

Той даде думата на Йорданка Фандъкова и добави, че само за половин година под управлението на Васил Терзиев в столицата ни е настъпила пълна анархия.

Щастлива съм, че отново съм в моя роден град. Време е за прагматизъм и работа след три години безвремие. Ние сме доказали, че можем. Нашите кандидати за народни представители и за Европейския парламент са компетентни и знаят как се работи, Фандъкова на откриването на кампанията на ГЕРБ-СДС в София- област в препълнената зала „Арена Самоков“.

„На път за Самоков се почувствах като Попангелов на слалома. Три години няма никаква поддръжка на пътя“, възмути се Фандъкова и добави: „3 години безвремие, 3 години популизъм. Представям си какво щеше да се случи с шефа на АПИ, ако г-н Борисов беше премиер и беше минал по същия път“.

https://www.youtube.com/watch?v=tkZ2BLcfvzk

Кандидатът за европейския парламент Андрей Новаков пък сподели, че залата му прилича не на партийно събрание, а на юмрук. „Много сме, единни сме и това се усеща в залата. Докато пътувахме бях сигурен, че създаваме нов спорт – слаломно избягване на дупките по пътя. Увлечен в този спор, на един от завоите видях кола със спукана гума, три госпожи се суетят. И ги питам: Имате ли нужда от помощ, уважаеми госпожи? Едната плахо приближава и ме пита с какво се занимавам. Отговорих, че се занимавам с политика. Тя ми казва: Вие вероятно сте завършил в Харвард?! Ако сте завършил там, мислим сами да си сменим гумата“, разсмя публиката тойи добави: „Черпя каквото кажете, ако някой ми посочи друга партия, която може да събере 2500 човека в Самоков.“

„Другите коментират проблеми, а ние в ГЕРБ ги решаваме. Чувствам ви като в семейна обстановка – случва се да чета за общинския, областния лидер на ГЕРБ някъде… ГЕРБ има 265 общински председатели, 28 областни координатор, но само един лидер и той се казва Бойко Борисов“, „възпали“ с бурни аплодисменти актива на партията Новаков.

„Отново сме на избори. Три години България върви бавно към своя икономически, социален и морален упадък, който е породен от създадената фалшива действителност в пропагандата, която ни обещаваше промяна, базирана на дамгосването на ГЕРБ и в страхове в хората, че има корупция, че службите са некомпетентни, че регулаторите работят в ущърб на всички. Време е за стабилност и отново ГЕРБ и призован да я възстанови в нашата страна“, каза Росен Желязков, който води евролистата на ГЕРБ-СДС.

Огромният успех на ППДБ е, че успяха да направят ГЕРБ по-силен и задружен, посочи още той. А големият неуспех – че не успяха по никакъв начин да накарат нашия лидер да се оттегли от активната политика. „Тази тяхна лелеяна мечта за това, че без Борисов ГЕРБ ще бъде различен, е тяхното най-голямо крушение“, каза бившият председател на Народното събрание и даде думата на Бойко Борисов, при което 2000 в залата станаха на крака.

 

Очаквайте подробности

 

Борисов в Самоков

Бойко Борисов, Младен Маринов, Андрей Новаков пред 2000 в Самоков:

ПП бръкна във всеки джоб с 1 лв. за бензин и дизел!
Вижте видеоканала ни:


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here