Георги Стамов от ПП изпада от парламента, не събра и 20 дами на учредително събрание днес, кюстендилци: Не може да говори, само се ухилва!

Георги Стамов от ПП изпада от парламента, не събра и 20 дами на учредително събрание на женска структура днес, кюстендилци: Не може да говори, само се ухилва!

Вяло предизборно събрание проведе ПП „Продължаваме промяната“ – Кюстендил . Уважиха го 10-20 души. Водачът на листата Георги Стамов показа слаби ораторски възможности и липса на лидерски качества. „Вяра Томова от Дупница бутна един паметник в София, нещо което много години не можа никой да направи. Тя движи всичко в Дупница.“ – измери цялото си достойнство Стамов и „отрони една сълза“ за Мария Зарева: „Тя до вчера беше зам.- областен управител, но я махнаха, защото не е от лошите.“ – каза Стамов и подмина въпросите за това, какво е свършил в последните два парламента срещу заплата от 10 000 лв на месец. ·

„Не може да говори, не може да каже пет приказки с ума си. Изпада от парламента. Мъжете в политиката се харесват на жените, а тук не става това.“ – бяха коментарите на дамите.

Днес „шепата стаменковци“ учредиха “Тя, Промяната – Кюстенил”. На събитието коментираха общи приказки- равнопоставеност на половете, справедливо отношение към жените и тяхната важна роля в обществото и политиката. На срещата беше и общинският лидер Кристиян Иванчов, който е зам.- кмета в Община Кюстендил. Той не отрони дума.

 

Георги Стамов от ПП изпада от парламента, не събра и 20 души на учредително събрание днес, кюстендилци: Не може да говори, само се ухилва!
Вижте видеоканала ни:


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here