Младен Маринов: 3 млн. осигурихме за парка и музея в Костинброд, кметът започна строителството

Младен Маринов: 3 млн. осигурихме за парка и музея в Костинброд и кметът започна строителството

Младен Маринов: 3 млн. осигурихме за парка и музея в Костинброд, кметът започна строителството

„Почти 3 млн.лв. са отпуснати за парка с ботаническа градина и музея на Костинброд и затова кметът Трайко Младенов вече строи. Днес със зам.- кметът Габриела Трайкова ми показаха сериозния напредък по двата проекта.“, това сподели областният координатор на ГЕРБ Младен Маринов. Доволен от напредъка, той си припомни как градоначалникът е потърсил помощ от него преди година за осъществяването на двата проекта.
„Преди 3 години моят приятел и кмет Трайко Младенов ми даде една малка синя папка. В нея бяха проектите за нов градски парк с ботаническа градина и за музей-галерия. Той поиска подкрепа за финансовото им осигуряване. Разбира се, поех ангажимент, че ще положа всички усилия, за да гарантирам тези проекти. Е, този ангажимент вече е изпълнен. Благодарение на нашия лидер Бойко Борисов и парламентарната група на ГЕРБ – СДС и финансовите средства за българските общини, записани в държавния бюджет.“, обясни Маринов.

Именно от Костинброд коалицията стартира днес предизборната си кампания.  По традиция това се случи в един от най-големите храмове в Софийска област – костинбродската църква „Свети Свети Кирил и Методий“. Кандидат- депутатите получиха благословия от отец Николай и отец Харитон.
Вижте видеоканала ни:


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here