Пияни, дрогирани и домашно насилие по празниците в Пернишко! Мъж преби родителите си, дъщеря налага майка си

Перник.
Пияни, дрогирани и домашно насилие по празниците в Пернишко! Мъж преби родителите си, дъщеря налага майка си.

Пияни, дрогирани и домашно насилие по празниците в Пернишко! Мъж преби родителите си, дъщеря налага майка си.

Десет бързи производства са образувани от ОДМВР- Перник по празничните дни. Те са за шофиране на автомобили след употреба на алкохол и наркотични вещества, нанасяне на телесни повреди в условията на домашно насилие и унищожаване и повреждане.

На 02 май, в условията на специализирана полицейска операция, от служители на РУ – Радомир били проверени двама местни жители. На 39 и 24-годишна възраст. Последвал личен обиск. При който от тях били иззети пликче и 2 цигари, съдържащи суха зелена листна маса с общо тегло около 6 грама. При направените полеви тестове веществата реагирал на канабис. Двамата са били задържани за до 24 ч. с полицейски заповеди.

Други двама седнали зад волана на своите автомобил след употреба на алкохол и наркотични вещества. Те също са били задържани за до 24 ч. Отново на 02 май, в гр. Радомир 33-годишен местен жител и 24-годишен столичанин, шофиращи съответно товарен автомобил „Мерцедес“ и лек автомобил „Сузуки“ били проврени от органите на реда. При изпробването им с техническо средство – при първия бил отчетен положителен резултат за канабис и кокаин, а при втория 2, 87 промила алкохол в издишания въздух.

49-годишен столичанин бил задържан първоначално за 24 часа. А впоследствие и за 72 часа с прокурорско постановление за нанасяне на телесна повреда в условията на домашно насилие. Инцидентът е станал в нощта на 01/02 май. В пернишкото с. Ярджиловци 49-годишният мъж нанесъл побой на майка си и баща си. Двамата били освидетелствани. След проведените процесуално-следствени действия синът им е привлечен като обвиняем и ще му се иска постоянен арест.
Вчера, около 18, 30 ч. бил подаден сигнал от 59-годишна перничанка, че 37-годишната й дъщеря й е нанесла побой и е напуснала жилището. Служители от Първо РУ- Перник посетили местопроизшествието. Установено е, че пострадалата е с наранявания, причинени й в условията на домашно насилие.

На 03 май, в гр. Перник били установени двама водачи на леки автомобили, шофиращи след употреба на наркотици и алкохол. 35-годишен перничанин, който управлявал „Тойота“ бил изпробван с техническо средство, което показало положителен резултат за амфетамин. При тестването на 59-годишен столичанин, който шофирал лек автомобил „Пежо“ били отчетени 2, 31 промила в издишания въздух. Двамата били задържани за до 24 часа с полицейски заповеди.
32-годишен столичанин бил задържан за до 24 часа от брезнишки полицаи за управление на лек автомобил „Пежо“ след употреба на бензодиазепини. Мъжът бил проверен на 05 май, на ул. „Георги Бунджулов“ в гр. Брезник.

Бързо производство за унищожаване и повреждане е започнато от служители на Второ РУ- Перник. На 03 май, в районното управление бил подаден сигнал, че са надрани предния капак и задния регистрационен номер на лек автомобил „Субару“, собственост на перничанин. Органите на реда предприели незабавни оперативно-издирвателни действия и бил задържан предполагаемия извършител – 40-годишен перничанин, на когото била наложена 24-часова полицейска мярка. По първоначални данни става въпрос за спор за паркиране.
Работата по документиране на случаите продължава под надзора на прокуратурата.

Пияни, дрогирани и домашно насилие по празниците в Пернишко! Мъж преби родителите си, дъщеря налага майка си.
Вижте видеоканала ни:


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here