БСП: Бившият СДС – лидър Калоян Методиев вече ще седи до Корнелия Нинова и в парламента

БСП: СДС Калоян Методиев вече ще седи до Корнелия Нинова и в парламента
БСП: СДС Калоян Методиев вече ще седи до Корнелия Нинова и в парламента

БСП: СДС Калоян Методиев вече ще седи до Корнелия Нинова и в парламента

„След като се настани в кабинета на Нинова на Позитано 20, СДС кадъра и председател бивш на младежкото СДС Калоян Методиев вече ще седи до нея и в парламента. Лично Корнелия Нинова поставила Калоян Методиев като гражданска квота в листата на 25 МИР София. Навлизането на седесарски кадри в БСП вече става твърда политика на Корнелия Нинова, което ще доведе до пълния крах на социалистическата партия.“ – пишат читатели на 4ВЛАСТ- Информационна агенция.

„Звънят ми другари да ми разказват за новия лозунг на БСП, който вече бил “130 години стигат, времето е наше!”. В първия момент не разбирах, но после видях новината, че лидерът на младежи СДС Калоян Методиев е втори в листата на БСП с водач Корнелия Нинова.

Преди няколко дни по повод „трансфера“ на Елена Йончева в ДПС – „принципната“ и с „държавническо“ мислене Корнелия Нинова каза: “ Рано или късно зависимостите лъсват”. Няколко дни по-късно Методиев (СДС) е рамо до рамо с Нинова в листата на лидерския 25 МИР. Не къде да е, а на второ място, което го прави автоматично депутат. Е, няма как да не се съглася с Нинова този път – зависимостите лъснаха. Кръвта вода не става.

На всички социалисти пожелавам хубава вечер и вместо Емил Димитров, от днес ще трябва да си пускат вече Богдана Карадочева.

ПП: Към социалистите от Благоевградска област – нали знаете откъде ще влезе Нинова?“ – коментира Кирил Добрев.

„Не оставяйте друг да решава съдбата ви. Използвайте гласа си правилно. Оценявайте ни по делата. Доверете ни се. Ние не ви излъгахме. Нито за миг не влязохме в сглобки и договорки.

Това заяви Нинова след регистрацията на листите на „БСП за Бълария” в София и София област за предсрочните парламентарни избори на 9 юни.

 „По традиция водя в 25 МИР София, начело на листата в 23 МИР-София е Христо Проданов, в 24 МИР-София води Георги Свиленски.

Водач на листата на социалистите в 26 МИР-Софийска област очаквано е Иван Ченчев, избиран през последните години от този избирателен район.“ – уточни Нинова.

БСП: СДС Калоян Методиев вече ще седи до Корнелия Нинова и в парламента
Вижте видеоканала ни:


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here