Младен Маринов представи листата на ГЕРБ-СДС, самоковецът Валентин Милушев №9, похвалиха се с нови лица

Младен Маринов представи листата на ГЕРБ-СДС, самоковецът Валентин Милушев №9, похвалиха се с няколко нови

ГЕРБ – СДС се регистрираха са вота на 9 юни в РИК София област, а водачът на листата Младен Маринов представи кандидат- депутатите.
„Първата крачка към поредната убедителна победа на ГЕРБ в Софийска област вече е направена.“, заяви той. В листата са няколко от добре познатите лица след серията от парламентарни избори. Това са самоковецът Валентин Милушев, който е под №9, втори е Марин Маринов, трети Дамян Маринов и под №11 Младен Медаров. Част от листата са представителите на младежкото крило на ГЕРБ Николай Велков, Звезделина Котларова (10) и Цветелин Добрев (13).
За одобрението на жителите на Софийско ще се борят д-р Лиляна Алексиева, бизнес дамата от Годеч Снежина Асенова, учителката и председател на Общинския съвет на Драгоман Мони Георгиева, педагогът от Сливница Мария Стоичкова-Денкова. Сред новите лица са брокерът от Своге Евгени Божилов, предприемачът Петър Миланов, който е квота на партньорите на ГЕРБ от СДС, юристът от Костинброд Ангел Милчев и учителят от Горна Малина Стефан Славков.
„Както и досега, всички сме готови да водим честна и почтена кампания „от врата на врата“. Да достигнем отново до всеки един човек в Софийска област и заедно да търсим решения на техните проблеми.“, обяви Маринов.
Вижте видеоканала ни:


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here