Жителите на улица в Разлог искат да се спре достъпът на чужди коли

Жителите на улица в Разлог искат

По инициатива на ръководния екип на община Разлог направихме обществено обсъждане на проекта за благоустрояване на улица „Георги Бенковски“ след основен ремонт на водопровода на улицата.

На обсъждането присъстваха двадесет и двама живеещи на улицата, зам. -кметът по строителството, регионалното развитие и устройство на територията – Славчо Фарфаров и зам.-кметът по финанси, бюджет и икономика – Христо Зайков.

Срещата е предизвикана от разнопосочните виждания на хората по отношение на идейния проект за благоустрояването на улицата.

„За нас е най-важно мнението на жителите на улицата. Ние имаме идея как да бъде благоустроена, но срещнахме различно мнение. И затова сме тук, пред вас – да обсъдим проекта и вие вземете решение, защото това е вашата улица, вашият дом.“ – открих срещата и благодарих на жителите за активната им позиция.

След емоционално обсъждане и споделяне на основните проблеми – липсата на паркоместа, поради струпването на коли, обслужващи енергото, жителите на улицата се консолидираха да се затвори улицата и се благоустрои в размерите в сегашния си вид, и при възможност се определят нови паркоместа.

В проекта се предвижда асфалтиране на уличното платно, нови тротоари и бордюри, подмяна на електрическите стълбове и лампи – с нови, засаждане на нови дървета.
Вижте видеоканала ни:


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here