СБР Сандански пълна мизерия, смрад и глад за 14 лв. на ден доплащане …

СБР
СБР Сандански пълна мизерия, смрад и глад за 14 лв. на ден доплащане ...

СБР Сандански пълна мизерия, смрад и глад за 14 лв. на ден доплащане …

Читателите ни пишат:

Малко снимки от СБР Сандански. Това е стаята с доплащане по 9 лв на ден + потребителската такса + застраховка 14 лв.?

Защо Министерството на здравеопазването и НОИ, РЗИ не вземат мерки и засилят контрола на ръководствата на тези рехабилитационни заведения. Собствениците трябва незабавно да предприемат действия за подобряване базите, хигиената, времетраенето и качеството на провежданите процедури. Необходимо е осигуряване на необходимия персонал за извършване на горенаписаното, подобряване качеството на предлаганата храна, да не се закупуват долнопробни продукти , като маргарин, само пилешко месо, не се предлагат, салати, плодове. Нямат ли грамотни диатолози, които изготвят менюто. Въобще тези рехабилитационни заведения от ден на ден западат, няма контрол над тях, а цените им с всяка година се завишават и бедния български народ е принуден да ги ползва и да се примирява с това, което му се предлага.

Donka Angelova

Mariana Terziiska : Бях там в стая 21. Стая, която мирише на градска тоалетна, стая, на която капака на тоалетната беше вързан с тел, който всеки път ти закачаше бельото.

Стая без топла вода, без гардероб за дрехи ( имаше ,но само за дълги дрехи и само две закачалки за тях, за двама човека в стаята, без никакво рафтче), стая без шкафчета без маса, без стол и т. н. ,но може би за компенсация – с тераса.

За кухнята да не говорим, всяка гозба мирише на сурово брашно.

Не се разрешава да се вземе нищо в стаята и т. н.Може още много да се изброява, но ще спра до тук. Само да вмъкна, че куфарите ни бяха по земята, защото нямаше къде да ги сложим.

Има още какво много да се желае.

Стела Колева

Аз бих подала веднага сигнал до ХЕИ и Министерство на здравеопазването. В тази база не се лекуваш, а се разболяваш. Отврат!

СБР Сандански пълна мизерия, смрад и глад за 14 лв. на ден доплащане …
Вижте видеоканала ни:


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here