Петър Гуцалски: Джелепови ни изнудват с внуците, искат от сина ми 3000 лв. издръжка, за да ги виждаме

„Джелепови ни изнудват чрез внуците, които не сме виждали от 1 месец. Говорят на Христо да дава 3000 лв. издръжка, за да ни позволят да виждаме децата. Това е неморално и нечовешко. Представете си, деца, които сте ги гледали от парче месо, да ви ограничат достъпа.“ Това заяви пред „4Власт“ бизнесменът Петър Гуцалски, баща на Христо Гуцалски от Самоков. Както вече съобщихме, Христо Гуцалски е в „Пирогов“, след като вчера се сби с Людмил Джелепов– брат на бившата му половинка Цветелина. Скандалът между двете фамилии отеква в цял Самоков, те си  отправят взаимни обвинения в тормоз и физическа разправа.

Цветелина Джелепова: Напуснах Христо Гуцалски, след като ме преби на морето, не можех повече да търпя
Цветелина Джелепова

Докато чакаше пред полицията брат й да бъде освободен от ареста, Цветелина Джелепова заяви, че е жертва на тормоз от Гуцалски. Тя е категорична, че брат й просто я защитил. Имала входирана молба за защита от домашно насилие. В полицията работят по производство за отправени заплахи от Христо Гуцалски към нея. Семейството й твърди, че той е насочил зареден пистолет срещу нея, имало и произведени изстрели. Напрежението ескалира след боя от вчера.

Людмил Джелепов

„Случката от вчера е криминална проява. Синът ми претърпя 5-часова операция на глезен в „Пирогов“. Днес се прави нова интервенция заради счупена дясна предмишница. Той ми разказа, че спрял с джипа си от западната страна на училище „Станислав Доспевски”. От видео, заснето от охранителни камери, се вижда, че Людмил подхожда към джипа. Отваря вратата и след десетина секунди се отправя агресивно към предната страна на колата. Употребил груби нападки срещу сина ми, заплахи за убийство. Синът ми му е казал да не вика. Наоколо е имало майки, които чакали децата си от предучилищна, включително и синът му Пепи. Христо слиза съвсем спокойно, понеже е бил настроен за нормален разговор.

Христо Гуцалски

Не е очаквал агресия, но Людмил вдига ръка по посока лицето му. Христо се предпазва с ръцете, а в същото време се използва метод за отклоняване на вниманието и с доста силен удар му чупи глезен. Христо пада на земята. Людмил се нахвърля върху него яростно и почва с удари с крак и ръце да го налага. Чупи му дясната ръка, вижда се как го удря с коляно в зоната на лицето. Приятели ми се обадиха, за да ми кажат, че Христо лежи безпомощен на булеварда. Потърсихме 112, отзоваха, в бърза помощ му казали, че положението е тежко и трябва да се кара за София. Приеха го в „Пирогов“. За мен е необяснимо от къде в това момче се появи тази агресия, при положение, че е от моето семейство не са видели нищо лошо. Проблемът е, че Цветелина Джелепова, така наречената моя снаха макар, от година и повече намеси в семейството ни така наречения „любовник” Димитър Джоргов. Въпреки това ние сме запазили добрия тон, визирам мен и съпругата ми. Полагали сме усилия за нормално възпитание на внуците.“, това обяви Петър Гуцалски. Той отрече твърденията на Цветелина Джелепова, че е била подложена на тормоз и била малтретирана физически. „Попитайте хората в офиса ни дали Цветелина е била лишена финансово от нещо. Начинът й на живот на не може да си го позволи никои в семейството ни. Според мен, ако Цветелина има морал, би трябвало на секундата да подаде оставката като съветник в ОбС Самоков. Тя петни името не само на Общинския съвет. Никога нашето семейство не се е замесвало в скандал, благодарение на нас тя е съветник.

Очаквам тежко наказание за извършителя на боя над сина ми, това е публична проява по хулигански подбуди. На лице са над средно ниво телесни повреди. Полагам усилия синът ми да излезе от болницата жив и здрав и ще потърсим необходимата квалифицирана правна помощ, за да може деянието да се класира достойно”, сподели Петър Гуцалски , баща на Христо.

Самият Людмил Джелепов сподели във връзка с инцидента от вчера, че изпитал страх, тъй като Христо Гуцалски е имал оръжие. Той е категоричен, че е действал при самоотбрана. По думите му, децата били обгрижвани предимно от неговата фамилия. Делепова пък е категорична, че от септември е обявила на Гуцалски, че го напуска.

 

 

Петър Гуцалски: Джелепови ни изнудват, искат от сина ми 3000 лв. издръжка, за да виждаме внуците си, снаха ми да подаде оставка от ОбС Самоков

 

 
Вижте видеоканала ни:


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here