Валери Божинов ще води атаката на ОФК „Костенец“ в плейофната фаза

Валери Божинов ще води атаката на ОФК
Валери Божинов ще води атаката на ОФК "Костенец" в плейофната фаза.

Валери Божинов ще води атаката на ОФК „Костенец“ в плейофната фаза.

Валери Божинов ще подкрепи отбора в решаващ момент. ОФК Костенец започва мачовете си от плейофите за изкачване в по-горна група в неделя. Бившият нападател на Ювентус и Манчестър Сити ще води атаката на тима ни срещу Сините орли (Своге). Мачът е от 16:00 часа на Общинския стадион „Бенковски“ в гр. Костенец.

Божинов ще даде криле на извоювалите си мястото в плейофите момчета. Валери е с картотека в ОФК Костенец от началото на сезона и има четири гола за тима срещу Мътивир (Ихтиман) от есенния дял на първенството.
Гостите от Своге също ще имат силна атака в лицето на „синята“ легенда Христо Йовов.
Това е първи мач от плейофите, в който ОФК Костенец ще играе на разменено гостуване, и с КОМ Годеч и ОФК Правец. Първенецът от плейофната битка ще получи право да играе бараж за изкачване в Югозападна Трета лига.
Преди първия съдийски сигнал на срещата ОФК Костенец – Сините орли (Своге) ще има и силно емоционален момент за играчите и феновете. Награждаването на тима ни като първенец на първенството на ОГ София Изток за сезон 2023/2024.
Церемонията по вдигането на купата ще уважи треньорът на националния отбор за младежи Александър Димитров. Той, разбира се, ще стиска палци за нас и по време на мача срещу Сините орли.
Валери Божинов ще води атаката на ОФК „Костенец“ в плейофната фаза.Вижте видеоканала ни:


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here