Кметът на община Костинброд Трайко Младенов получи престижна награда в категория “Предприемчива община”

Кметът на община Костинброд Трайко Младенов получи престижна награда в категория “Предприемчива община”.
Кметът на община Костинброд Трайко Младенов получи престижна награда в категория “Предприемчива община”.

Кметът на община Костинброд Трайко Младенов получи престижна награда в категория “Предприемчива община”. Заместник – кметът Александър Ненов бе избран за член на управителния съвет на АБГР.

На националния зелен форум на Асоциацията на българските градове и региони /АБГР/ кметът на община Костинброд, г-н Трайко Младенов, получи престижна награда в категория “Предприемчива община”.
Призът бе връчен от Норбърт Бекман Диркес – ръководител представителство България на KONRAD ADENAUER STIFTUNG.
На същия форум заместник – кметът на община Костинброд г-н Александър Ненов бе избран за член на управителния съвет на АБГР.
Националният зелен форум се организира в град Казaнлък и е на тема „Интегриращата роля на общините в Зелената трансформация и дигитализация“. АБГР в рамките на форума чества и своята 20 годишнина.
Община Костинброд е сред четирите партньора на проекта
“Активни граждани за енергийно независими общини”. Основната цел на проекта е повишаване на гражданската осведоменост в общините Трявна, Дряново, Костинброд и Панагюрище. И енергийната демокрация, посредством колективни действия за подкрепа на енергийния преход.
Кметът на община Костинброд Трайко Младенов получи престижна награда в категория “Предприемчива община”.Вижте видеоканала ни:


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here