Феим Иса, кмет на Община Гърмен: Благодатен Курбан Байрям на всички мюсюлмани!

Феим Иса

УВАЖАЕМИ ДАМИ И ГОСПОДА, ПОЧИТАЩИ СВЕТЛИЯ ПРАЗНИК КУРБАН БАЙРАМ,

В дните на свещения мюсюлмански празник отваряме своите сърца към покаянието. Милосърдието. Опрощението и вярата в доброто!

Приемете моите искрени пожелания за здраве, надежда за радост. Сговор и сили за повече ползотворни дела! Да посрещнем Рамазан Байрам в дух на дружба и солидарност, взаимопомощ и сплотеност, благородство и разбирателство.

Нека дните Ви бъдат щастливи и честни, изпълнени с човещина, оптимизъм и уважение! Дарявайте близките си с доброта и грижи, топлина и уют! Рамазан Байрям е празник, в който душите на хората приливат от благост, почтеност, взаимно уважение, човеколюбие и благоденствие.

Посрещнете празника с любов! Пожелавам всяко семейно огнище да бъде изпълнено с много здраве, късмет, вяра и берекет! Нека душите Ви са пълни с радост и щедрост! Бъдете здрави и честити, мъдри и отговорни!

Подайте ръка на бедните и онеправданите! Нека всяко начинание бъде увенчано с изобилие и духовна наслада! Нека доброто и прошката водят делата ни и с лекота да преодоляваме всяко препятствие!

Нека заедно укрепваме възможностите си за по-добър и достоен живот и покажем, че духовно израстваме всеки ден! Как?! С вяра! В тези тежки дни, когато целия свят е скован от ужаса на пандемията, вярата и сплотеността ще ни помогнат да преодолеем изпитанията! Благодатен Курбан Байрям на всички мюсюлмани!

Феим Иса, кмет на Община Гърмен
Вижте видеоканала ни:


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here