Home Новини Добрият пример! Жители на Симитли освежиха храм „Рождество Богородично“

Добрият пример! Жители на Симитли освежиха храм „Рождество Богородично“

Добрият пример! Жители на Симитли освежиха храм
Добрият пример! Жители на Симитли освежиха храм "Рождество Богородично".

Добрият пример! Жители на Симитли освежиха храм „Рождество Богородично“.

За пореден път жителите на Община Симитли доказаха, че за добри каузи винаги са готови да се обединят и да се отдадат на работа, дори в почивен ден.

По инициатива на народния представител – Стефан Апостолов. И жители на град Симитли, десетки хора, с общ усилия успяха да освежат оградата на храм “Рождество Богородично” – град Симитли. Както и дворното пространство на Божия дом. Които ни събира за обща, съборна молитва и ни напомня за Бога.

В акцията се включиха и служители на ДГС – Симитли, които подрязаха избуялата растителност и храстите, намиращи се в двора на храма.

Освен всички материали, които бяха необходими за успешното приключване на инициативата, приятели на доброволците им осигуриха топли мекици и вода.

Народният представител Стефан Апостолов, кметът на община Симитли Апостол Апостолов, председателят на Общински съвет – Симитли Вилимир Александров, служители на Общинска администрация, директорът на ДГС – Симитли Благой Кишев и много граждани сложиха ръкавици, запретнаха ръкави и превърнаха нашата църква в още по-красиво и приветливо място.

Добрият пример! Жители на Симитли освежиха храм „Рождество Богородично“.
Вижте видеоканала ни:


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here