10 акта и 12 фиша за 4 часа при спецакция на полицията в Перник на „Струма“

10 акта и 12 фиша за 4 часа при спецакция на полицията в Перник на „Струма“

10 акта и 12 са написали полицаите от Перник при спецакция днес на автомагистрала „Струма“.  От пътните полица са съставени 5 акта за административни нарушения – 3 за претоварване и 2 за непоставени колани. Издадени са и 12 фиша и са връчени 7 за вече извършени нарушения. От служителите на Автомобилна администрация е съставен 1 акт за неспазване на работното време от водач на товарен автомобил.

В операцията са участвали служители на „Автомобилна администрация”, АПИ, Агенция „Митници“ и Национално тол управление. Проверките са правени от 9 ч. до 11 ч. и от 14 до 16 ч. на обособения контролен пункт на автомагистралата. Проверени са били 76 моторни превозни средства и 84 шофьори и пътници. police

Основно контролните органи са проверявали за нарушения на Закона за движение по пътищата. Също за техническата изправност и регистрацията на моторните превозни средства и теглените от тях ремаркета и полуремаркета; спазване на изискванията за допустими маси и размери на движещите се по пътищата товарни автомобили, времената за управление и почивка от водачите, извършващи обществен превоз на пътници и товари. По време на спецоперацията са раздадени и над 100 флаера, изготвени във връзка с предстоящия мотосезон под мотото „Погледни в огледалото“ и „Спаси моторист“.
Вижте видеоканала ни:


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here