Иво Христов от Радомир премина през операция №18, няма пари за лекарствата му за април

Иво Христов от Радомир премина през операция №18, няма пари за лекарствата му за април

След 6- часова операция днес младият писател Иво Христов от Радомир вече е буден, съобщиха негови близки. Днешната гръбначно- мозъчна интервенция е била операция №18 за него. Бил е премахната голяма част от тумор на гръбнака, намиращ се на ниво С6-С7.
„Този тумор беше причината за нетърпимите болки напоследък, за блокираните ръце и за стенозата на спиналния канал. След 6-часов престой в операционната, Ивчо вече си е в стаята. Контактен е! На кислородно дишане е. Следващите 24 часа са много важни, защото трябва стриктно да се следи състоянието му, за да не се получи отново белодробно запушване.“, пишат близките му и отново отправят апел: „Пишем с молба да не спирате да подкрепяте Ивчо, защото за съжаление средствата в сметката все още не са достатъчни за закупуването на медикамента за месец април. Нека отново обединим сили и помогнем на Ивчо да излезе от този кошмар, който продължава вече десет години…“
Ето и начините, по които можете да подкрепите Иво Христов:
дарение тук: https://pavelandreev.bg/campaign/jivot-za-ivo
Като си закупите новата му книга от тук:
https://www.ozone.bg/product/ti/
– SMS с текст DMS IVCHO на номер 17 777 (1 лв.)
– Дарителска банкова сметка в POSTBANK:
BG47BPBI79404078032501 – Иво Ивов Христов
– Дарителска банкова сметка в банка ДСК:
BG27STSA93000026650257 – Иво Ивов Христов
– Pay Pal: ivohristov0102@gmail.com – Иво Христов
Иво Христов е два на 12 години Иво, когато е диагностициран с „Неврофиброматоза – вид 2 “. Оказва се, че организмът му е податлив да образува доброкачествени тумори в централната нервна система. През миналата година той стартира лечение с медикамента KOSELUGO, който е доста скъп. Лечението трябва да продължи поне година, за да покаже резултатите. Сумата, нужна за закупуването на три дози от лекарството, стигащи за три месеца, е 72 620,21 евро.
Вижте видеоканала ни:


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here