Георги Георгиев: Съветниците в Дупница ще оставят общината без водоподаване! Панчо предаде каузата „Дупница- областен център“ и от тук тръгва проблема…

Георги ГеоргиевГеорги Георгиев: Съветниците в Дупница ще оставят общината без водоподаване! Панчо предаде каузата „Дупница- областен център“, къде е сега стратегията за развитие на общината?

https://www.youtube.com/watch?v=rhAxaTQoTBQ

„Съветниците в Дупница ще оставят общината без водоподаване! Не спират да се карат и обвиняват и всеки е наразлично мнение!  Къде са писменните им становища и стратегии за водния сектор, за здравеопазването, за инфраструктурата. Знаят ли какви проекти осребрява Европа и как да ги получат? Панчо предаде каузата „Дупница- областен център“ и от тук тръгва проблемът, избира се сега един оператор в една област. А си позволява да говори глупости, че бил много загрижен за ВиК- Дупница, да припомням ли какво направи когато беше на власт с дружеството? Щял да вземе подписа на областният управител, нека го вземе – какво чака. Но, къде е сега стратегията за развитие на общината на сега действащият Общински съвет? Защо няма стратегия за развитие на община Дупница за този мандат. Защо общинските съветници спят? Ще се намерят ли поне 10 от 29 – те, които да седнат с мен и да пишат, дата по дата, стъпка по стъпка, година по година какво ще направят. Или ще се ядат и ще правят един на друг на инат. Къде са проектите по които работят, къде са приоритетите. защо не ги чувам? Какво правят с ВиК, да ни оставят без дружество и водоподаване ли искат? Така става, когато си купуваш гласове, когато си продаваш гласа, все по- зле става, нали? И още по- страшно идва, особено като остане Дупница без водоподаване, а този ден е близо и съветниците ни водят към него.“

Това обяви инж. Георги Георгиев в интервю за 4ВЛАСТ- Информационна агенция, който е бивш общински съветник и председател на Икономическата комисия към Общински съвет – Дупница преди няколко години. Според него това е един от най- слабите Общински съвети на Дупница, които не може да защитава обществения интерес поради нисък образователен ценс и чувствителност към обществените проблеми.

sreshta dupnica
В община Дупница се проведе среща за идването на „Кюстендилска вода“, а дебатите бяха доста горещи. На снимката са областният управител Александър Пандурски, съветникът Емил Гушеров, председателят на ОбС Костадин Костадинов и съветникът Йордан Йорданов.

Георги Георгиев: Съветниците в Дупница ще оставят общината без водоподаване! Панчо предаде каузата „Дупница- областен център“, къде е сега стратегията за развитие на общината?

Чуйте цулото интервю във видеото:

 

Николай Табаков
Смело мога да кажа, че вдъхновителя на тази смърт на ВиК – Дупница е нашият председател на ОбС Костадин Костадинов, втори мандат, преди това съветник – каза николай табаков, до него е Виктор Мантарков /първият“

Георги Георгиев: Съветниците в Дупница ще оставят общината без водоподаване! Панчо предаде каузата „Дупница- областен център“, къде е сега стратегията за развитие на общината?
Вижте видеоканала ни:


1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here