Непобедимият кон на Евгени Велинов от Овчарци спечели за трета година наградата на кмета на Сапарева баня Калин Гелев

Непобедимият кон на Евгени Велинов от Овчарци спечели за трета година наградата на кмета на Сапарева баня Калин Гелев

Собственик на най- бързия кон в община сапарева баня е Евгени Велинов от село Овчарци. Гривестият красавец бе награден от кмета на курортния град Калин Гелев. И тази година бяха отличени най-красивите коне. Призовите места заеха Демон от Сапарева баня и Вихър от Самоков. Те получиха статуетки от народния представител от ГЕРБ-СДС Радослава Чеканска.

„В първата събота от Великия пост да почетем паметта на Св. Теодор Тирон и да се помолим за здраве и благоденствие във всеки български дом и семейство!

От ранни векове, денят се отбелязва с надбягвания и конски кушии. Благодаря за поканата на кмета Калин Гелев да бъда част от многолюдния празник в Сапарева баня. Заедно спазихме традицията и наградихме най-красивите и бързи коне.

Честит празник на всички именици!

Непобедимият кон на Евгени Велинов от Овчарци спечели за трета година наградата на кмета на Сапарева баня Калин ГелевВижте видеоканала ни:


2 COMMENTS

  1. Никой не иска да го вижда Дангов, ето и Чеканска отиде в Сапарева баня! А Дангов с с бистришкия кмет цял ден си тромпетират в Бистрица, напоително!!!!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here