Студенти от УНСС за стажове ще чакат в община Гоце Делчев след меморандум за сътрудничество с ВУЗ-а 

Студенти от УНСС за стажове ще чакат в община Гоце Делчев след подписан меморандум за сътрудничество с ВУЗ-а 
Кметът Владимир Москов и ректорът на УНСС подписаха меморандум за сътрудничество.

Меморандум за сътрудничество подписаха община Гоце Делчев и Университетът за национално и световно стопанство /УНСС/. Подписи на документа сложиха днес в Гоце Делчев от кметът Владимир Москов и ректорът проф. д-р Димитър Димитров.
На събитието присъства цялото ръководство на общината и  на УНСС. Също членовете на постоянната комисия по образование към ОбС Гоце Делчев, ръководствата на гимназиите и средните училища в общината.
Меморандумът е израз на желанието за съвместна работа и очертава приоритетните и формите на сътрудничество. Планира се сътрудничество да кариерно развитие и реализация на студентите от УНСС. В това число срещите им с практици, практики и стажове. Също така партньорство на УНСС и община Гоце Делчев при проучвания и научни изследвания в областта на публичната администрация, местното самоуправление. Провеждане на съвместни научни прояви, обучения, конкурси, съвместно кандидатстване по проекти и програми в областта на интересите на двете страни, организиране на публични събития за представяне на добри практики по публично управление.
Вижте видеоканала ни:


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here