Жители на Гърмен: Кал газим, за асфалт само мечтаем, училището санирано отпред, отзад дупки, кметът гледа само Рибново

Жители на Гърмен: Кал газим, за асфалт само мечтаем, училището санирано отпред, отзад дупки, кметът гледа само Рибново

„От 6 години напразно се надяваме да се асфалтират улиците, на които живеем. Смени се водопроводът, за което сме благодарни. Надявахме се, че ще се оправят и улиците, но уви. Зам.- кметът ни стана съсед и се появи надеждата, че покрай него нещата най- сетне ще се случат, но не. Кал газим до колене. Кметът на общината Феим Иса си гледа само родното село Рибново.“ Това се оплакаха пред екип на „4Власт“ жители на Гърмен, живеещи на улиците 7-ма и 8-а.

Те споделиха, че са алармирали кмета за окаяното състояния на инфраструктурата около домовете си. В момента на места улиците са застлани с баластра, но мръсотията и калта са налице.

„Кметът ни казва, че инвестицията е много скъпа, защото преди да се асфалтира ще трябва да се направят подпорни стени, а пари няма.“, коментираха още хората, които не пожелаха да застанат пред камера, защото се притесняват да не си навлекат гнева на кмета. Те обаче са недоволни и освен неоправените улици сочат и училището.

„На училището се оправи само лицевата част на фасадата, която се санира. А отзад зеят дупки под покрива, който ще падне. Питаме се не е ли опасно и не трябва ли да се вземат мерки?

Вижте и главния път, който е след ремонт. Милиони се вложиха, а асфалтът е на вълни. Коритата не реките са непочистени, страх ние от наводнения. Кога ще се оправят нещата в община Гърмен? Само фирми, близки на ДПС печелят обществените поръчки. Ако нещата продължават в този дух, ще се замислим как ще гласуваме на следващите избори.“ Питанията на хората отправихме към общината, от където обещаха да дадат коментар от кмета Феим Иса.
Вижте видеоканала ни:


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here