Младен Маринов след форума на ГЕРБ: Готови сме за нови избори, но даваме шанс на коалиционното споразумение

ГЕРБ Младен Маринов Трайко Младенов Андрей Новаков
Младен Маринов и областният координатор на ГЕРБ Благоевград и евродепутат Андрей Новаков. Зад тях са ,Борислав Борисов- координатор на ПП ГЕРБ, Трайко Младенов- кмет на община Костинброд, и депутатът от Сандански Георги Георгиев.

„Организациите на ГЕРБ в Софийска област, както винаги, са готови за предсрочни избори и за поредната категорична победа. Но днес, всички ние – народни представители, кметове и общински ръководители на ГЕРБ от областта, подкрепихме предложението да дадем шанс на преговорния екип на партията да договори кабинет на основата на коалиционно споразумение. Защото и ние, и лидерът ни мислим преди всичко за хората в България, чието бъдеще може да бъде гарантирано единствено от стабилно, отговорно и работещо правителство.“, коментира депутатът и областен координатор на партията Младен Маринов.

ГЕРБ Младен Маринов Трайко Младенов Андрей Новаков
Младен Маринов, кметът на Костинброд Трайко Младенов и областният координатор на ГЕРБ Благоевград и евродепутат Андрей Новаков.

Своята подкрепа даде и кметът на Самоков Ангел Джоргов. „Подкрепих предложението на лидера на ГЕРБ Бойко Борисов да бъде даден шанс на преговорния екип. Като кмет на Самоков съм категоричен, че България се нуждае от стабилно и отговорно управление, което да гарантира по-доброто бъдеще на самоковци и на всички жители на нашата община!“
„На събранието ръководството на ГЕРБ отговори на всички публични въпроси и условия, поставени през последните дни от лидерите на ПП-ДБ.
Лидерът на ПП ГЕРБ Бойко Борисов представи и документите за споразумението за ротацията.“, коментира градоначалникът на Костинброд Трайко Младенов.ГЕРБ Младен Маринов Трайко Младенов Андрей Новаков
Вижте видеоканала ни:


1 COMMENT

  1. Мазньоците…ОПГ-то дето окраде България и позволи на джуджето от кремъл да заобиколи Украйна с газовото трасе през страната ни… пу, бе всичките!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here