С гололове в последните минути „Литекс“ обърна „Марек“ и взе победата в Ловеч

Марек
снимка: Драгомир Драгомиров

С гол в последните минути „Литекс“ надделя над тима на „Марек“  с 1:2 в мач 23-ия кръг на Втора лига. Дупничани откриха резултата с гол в 28-ата минута. Тогава след центриране на Веселин Любомиров топката попадна в Иван Колев, който с глава бе точен за 0:1.

През второто полувреме дупничани имаха шансове за гол на контраатака, но малко не достигна на Колев и Николай Ганчев да покачат резултата. Към края умората, заради осакатения състав си каза думата и в 88-ата минута „Литекс“ изравни. След центриране от корнер се разписа Кингсли Бучи за 1:1. В даденото продължение гол на Илиян Капитанов донесе успеха за „оранжевите“.

Следващият мач на тима ни е домакинство срещу Спартак Варна – на 8 март от 15.30 ч. на стадион “Бончук”.
Вижте видеоканала ни:


3 COMMENTS

  1. Истинският национален празник е 6 септември -обединението.Защото сме го извършили сами против волята на всички .А любимата на Дангов Русия е работила за интересите на Сърбия и против България както и сега между другото.Хайде стига разни Резиденти и Пияндета да ни учат на история !

  2. Съединението е блестящ български политически акт!Обаче,ако я нямаше императорската армия на Александър Втори от Русия,нямаше да има Съединение!

    • Eднокнижнико вместо да пишеш глупости седни и се запознай с историята ни.Прочети какво пише Захари Стоянов по въпроса.Той е воювал за свободата на България и живеейки по онова време сигурно е знаел малко по-добре и е бил малко по-голям патриот от съвременните промити мозъчно русофили.Прочети Георги Раковски -учителя на Левски и идеолога на българското революционно движение , написал ли е памфлета – Преселение в Русия или руската убийствена политика за българите ???
      Чети първо ,а после пиши НЕГРАМОТНИКО !!!!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here