Дисниленд в Сандански вдигна Коко Динев! Лунапаркът със 7 зони за забавление на открито и закрито чака „Медал Мики“

лунапарк Сандански

Изграденият по стандартите на „Дисниленд“ лунапарк в Сандански вече работи. Сгушен сред зеленината на чудния парк „Свети Врач“, „Лунапарк“ Сандански се гордее със 7 зони за забавление на открито и закрито. Част от комплекса са богат набор от детски атракциони, ресторант, игрална зала.

Инвестицията е на бизнесмена Костадин Динев. Лунапаркът е вдигнат по всички европейски стандарти и работи целогодишно. Всичко е изградено по проект, направен от архитект на „Дисниленд“. В момента се подготвят документите, за да се кандидатства за звездата на „Дисниленд”, която се казва „Медала Мики“.Центърът за забавления „Лунапарк” е осветен от грандиозна мрежа от окачени светлини, издигащи се на 18 метра. Децата пък ще се забавляват в компанията на своите любими анимационни герои. По влакчета, колички и въртележки греят лица, познати от популярни филмчета, все обичани от малките.

Не по- малко веселие обещават и зоните на закрито, където забавлението и слънчевото настроение е гарантирано, независимо от прогнозата за времето. За малките са осигурени аниматори, облечени като известни герои на Дисни.

Всичко това е гарнирано с ресторант, кафене и сладкарница, които може да се превърнат в арена на партита за рождени дни и всякакви празници. Ресторантът на „Лунапарк” Сандански предлага богато меню на достъпни цени. В асортимента са включени различни видове салати, сред тях гръцка, шопска, цезар, риголето… След бурната игра за възстановяване на силите в готовност са любимите на всички топени сиренца с боровинка, кашкавалени хапки, пилешки хапки с корнфлейкс и още много други. Заведението предлага също паста, бургери, пици, скара, пърленки. Изкушенията продължават и към десертите, където гладниците чакат суфле със сладолед, палачинки и торта на деня за 5,49.лв.

Преди изграждането на „Лунапарк“ Сандански, мястото пустееше. Сега е превърнато в поредната атракция в курортния град. В съседство е игрището, на което тренират футболистите от „Вихрен“.
Вижте видеоканала ни:


5 COMMENTS

  1. Дам. Изгради се върху съществуващ и ползващ се стадион, на който играеха деца и тока се плаща от общината … Баси рекламата

    • Дисниленд бледнее пред това Пернишко BBQ! Уникално е и всички деца от Щатите ще се юрнат да папкат пърленки и овчарска салата!

  2. Дисни Ленд бледнее пред дървенията на Коко Гларусчето. Прилича на селско барбекю!

  3. Сигурен съм, че от Дисниленд ще затворят лунапарка си в Париж, след като видят шедьовърът на Коко Динев в Сандански.

  4. Аз се чудех на какво ми прилича, а то Дисниленд! Някой явно не е ходил в Дисниленд

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here