Полъх от Дубай в Кюстендил! Магазин „Омая“ омайва с над 400 арабски аромата, юристът Гергана Николова: Обичам арабските парфюми, пиршество на сетивата

Магазинът в Кюстендил е четвъртият от веригата, скоро предстои откриване в София и Перник

Магазин о
Магазинът се намира на ул. „Цар Освободител“ 91.

С аромати от Ориента омайва кюстендилци новият магазин „Омая“. Над 400 уникални и трайни благоухания, на основата на маслата, гарантиращи трайност, очакват любителите на парфюмите на ул. „Цар Освободите“ 91 в областния град.
Днес със стилно тържество магазинът беше официално открит, а първите клиенти заровиха нос сред екзотичния асортимент. Обектът е едва четвъртият от веригата в цялата страна. Класически или модерни, леки или освежаващи, силни или съблазнителни нотки, вие решавате как ще ухаете. Отговор за всеки каприз имат в „Омая“. В менюто от аромати по рафтовете са изкушения с натурални съставки като оуд, сандалово дърво, муск, жасмин, пачули и много други.
Специално за откриването в Кюстендил пристигна юристът на недвижими имоти от Благоевград Гергана Николова. Тя заяви, че е почитател на арабските парфюми и няма как да пропусне възможността да избере своя неповторим аромат от магазина в Кюстендил.
„Те са с високо качество и са на доста достъпни цени. Аз вече избрах своя фаворит. Екипът е много любезен и ще консултира всеки, за да направи най- добрия избор сред богатия асортимент. Магазинът е сред едни от първите, открити в страната. Уникалното в арабските парфюми е, че са на основата на маслата. Това гарантира наситеност и трайност. Няма как магазинът да не е магнит и за мъже, и жени, които търсят нещо изненадващо и качествено. Пожелавам успех.“, сподели Гергана Николова.

аромати Кюстендил
Юристът Гергана Николова обяви, че е почитател на арабските парфюми.

Мястото се очертава да бъде най- горещата и ароматна точка в областния град. Управителят на магазина Антонина Колева сподели, че парфюмите са внос от Дубай, с гаранция за качество и трайност.
„Има парфюм за всеки вкус. Цялото това богатство, радващо сетивата, е на изключително достъпни цени. Разполагаме с асортимент от около 400 аромата, асортиментът и за мъже, и за жени е много богат. В днешно време мъжете са доста по- кокетни, смея да твърдя. Да не забравяме, че наближа и 8 март. Какъв по- удачен подарък и хубавия парфюм? Каня и дамите, и джентълмените да направят своя подарък за половинките си или за себе си.
Както аз обичам да казвам, друго е когато си сигурен, че подаръкът ще ти хареса. Пожелавам си да имаме усмихнати, доволни, радостни, заможни клиенти.                               
“Магазинът се намира на ул. Цар Освободител 91, точно срещу Билата и над закусвалнята за дюнери. По повод откриването всички клиенти днес бяха почерпени с 14% отстъпка. Магазин от бранда „Омая“ има в Бургас, собствениците са амбицирани да открият филиали в Дупница, Благоевград и Перник, Стара Загора. Следващото голямо откриване е на булевард „Витошка“ в София. Сега имате уникалната възможност да станете част от екипа на „Омай“. Веригата търси дама, която да консултира кюстендилци, изгубени сред богатството от аромати в магазина в Кюстендил.

Полъх от Дубай в Кюстендил! Магазин „Омая“ омайва с над 400 арабски аромата, юристът Гергана Николова: Обичам
Полъх от Дубай в Кюстендил! Магазин „Омая“ омайва с над 400 арабски аромата, юристът Гергана Николова: Обичам
 

Полъх от Дубай в Кюстендил! Магазин „Омая“ омайва с над 400 арабски аромата, юристът Гергана Николова: Обичам

 

 

 

 
Вижте видеоканала ни:


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here