В шест училища в Костинброд извадиха розовите тениски и казаха НЕ на тормоза  

тормоз Костинброд

Шест школа в Костинброд се включиха в инициативите срещу тормоза в училище. По традиция, всяка последна сряда на февруари минава под знака на розовата фланелка – символ на борбата с тормоза в училище!
В инициативата се включиха Първо ОУ „Васил Левски“, Второ ОУ „Васил Левски“, ПГВМСС „Св. Георги Победоносец“, СУ „д-р Петър Берон“ в Костинброд. Също НУ „Отец Паисий“ в село Драговищица и ОУ „Отец Паисий“ в село Петърч“. Подкрепиха ги и Дневен център за работа с деца на улицата – гр. Костинброд и Център за обществена подкрепа „Промяна“- гр. Костинброд.
Община Костинброд, Местната комисия за борба с противообществените прояви на малолетни и непълнолетни, и кампанията „Живей чисто“ предложи на всички училища на територията на общината да вземат участие в Деня на розовата фланелка, като заснемат своите мисли и послания към всички деца.
„Благодарим на всички участвали в инициативата и включили се в кампанията на община Костинброд – „Живей чисто“!“, поздравиха от общината участниците за активната позиция.
Вижте видеоканала ни:


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here