Старата любов ръжда не хваща! Атанас Камбитов: Благодаря за доверието на Бойко Борисов

Атанас Камбитов

„Благодаря за доверието на г-н Борисов и Изпълнителната комисия! Благодаря за подкрепата на всички приятели и колеги!“ Това обяви бившият кмет на община Благоевград Атанас Камбитов, който отново е част от формацията на ГЕРБ. Както вече съобщихме, той се завърна в редиците на герберите, които вчера се събраха на заседание. Развълнувани, още преди събранието от партийните редици информираха, че се очаква завръщането на Камбитов. Припомняме, че след местния вот през 2019 г. той пое с отцепилия се Цветан Цветанов.  Сега обаче бившият градоначалник се завръща като ръководител на местната структура на ГЕРБ и отговорник за региона.
„Бях представен като общински ръководител на ГЕРБ Благоевград и Регионален отговорник от Административния секретар на ПП ГЕРБ. В годините, заедно с тях, заедно с всички членове и симпатизанти на ГЕРБ, постигнахме много успехи. Сигурен съм, че и занапред ще бъде така.  Очаква ни много работа, но имаме опита, силата и решителността да го постигнем. Заедно ще справим.“, сподели Камбитов след срещата.
Вчера в Благоевград се проведе областно събрание във формат областно ръководство, общински ръководители, кметове и народни представители. На събранието присъства и Цветомир Паунов, организационен секретар на партията, който обяви решението на ИК Атанас Камбитов да поеме структурата в Благоевград като общински ръководител, както и длъжността регионален отговорник.
Даниела Савеклиева, която временно изпълняваше длъжността общински ръководител, продължава да бъде областен секретар, информираха от ГЕРБ.
Вижте видеоканала ни:


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here