13 горски служители по следите на изчезналата Ивана от Дупница

Ивана Дупница

13 горски служители се включиха в издирването на Ивана от Дупница, която е в неизвестност от четвъртък вечерта. От ЮЗДП информират, че в акцията помагат 6- ма горски служители от Централното управление на ЮЗДП и 7 от „ДГС Дупница“.

С високопроходими автомобили подпомагат издирването. Те са се включили след призив от кризисния щаб в града, сформиран под ръководството на кмета Първан Дангов. По разпореждане на директора на ЮЗДП инж. Валентин Чамбов, участието на служителите в издирвателната операция ще продължи докато трае общодържавното издирване. Очаква се утре в акцията да се включат и служители на други горски стопанства в обхвата на ЮЗДП.

Св. Григоров
Полицай №1 Св. Григоров: Повече от 85 часа сме на терен, Ивана я няма, претърсихме 600 дка. площ в

Както вече и известно, цялата полиция и много доброволци са на крак. Днес в Дупница директорът на областната дирекция на полицията комисар Св. Григоров обяви, че на терен са над 150 униформени. В сформирания щаб участват служители на Главна дирекция „Национална полиция“ и Главна дирекция „Жандармерия и СОБТ“. Обходени са били над 600 дка площ в широк периметър на територията на община Дупница.  Детайлно са проверени всички крайпътни дерета, вилни зони и уязвими места. 17- годишното момиче е обявено за общодържавно издирване. Не е била жертва на тормоз от свои
Вижте видеоканала ни:


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here