Рязане на пенис, уши и нос – шокиращи подробности за балканската вендета във Виена

шокиращи подробности за балканската

Полицията във Виена все още не е установила самоличността на мъжа, чието разчленено тяло беше открито във вана в апратамент, където е имало нарколаборатория.

Той е бил силно обезобразен. Смята се, че почеркът е типичен за екзекуциите на балканската мафия.

Вече станаха известни още плашещи подробности около случая. Очевидно на жертвата са били отрязани няколко крайника, докато е била в пълно съзнание, съобщава krone.at.

Дори за закоравели следователи това убийство с предшестващи изтезания е един от най-зловещите криминални случаи през последните години.

Убитият вероятно е бил жив, когато от него са отрязани носа, ушите, няколко пръсти и пениса му. В крайна сметка е умъртвен с прободни рани в горната част на тялото.

„Това ясно показва екзекуция в стила на балканската мафия“, казва опитен следовател.

Първите следи водят до Сърбия и балканската мафия, която е известна с този вид наказание за предателите. Клановете от бивша Югославия често влизат в новините в Австрия.

Техни представители от Сърбия и Черна гора често наемат къщи в цяла Австрия, но особено във Виена и Долна Австрия, за да управляват големи закрити насаждения в апартаменти, пише oe24.at.

Едва наскоро властите разбиха сръбско-босненска наркогрупа, в която бяха изкопани две такива съоръжения за отглеждане на канабис в Gänserndorf и Baden. Апартамент във Виена-Зимеринг служил за скривалище на наркотици.

„Живея в тази къща от 15 години, но напоследък все по-често се появяват странни типове. Това са хора, които предпочиташ да не срещаш“, казва шокиран жител на сградата, където е намерен разчлененият труп.

Никой не знае кой е обитавал апартамента с масивната метална врата. В някакъв момент там са живели поляк и приятелката му, но оттогава често непознати хора идвали и си тръгвали бързо.
Вижте видеоканала ни:


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here