Полицай №1 Св. Григоров: Повече от 85 часа сме на терен, Ивана я няма, претърсихме 600 дкр. площ в Дупница!

Продължава активното издирване на 17-годишната Ивана Георгиева от Дупница.

Св. Григоров
Полицай №1 Св. Григоров: Повече от 85 часа сме на терен, Ивана я няма, претърсихме 600 дкр. площ в

Повече от 85 часа сме на теренСформиран е щаб под мое ръководство, който работи активно. В него са включени служители на Главна дирекция „Национална полиция“ и Главна дирекция „Жандармерия и СОБТ“. За тези последни три денонощия служителите на терен обходиха повече от 600 дка площ в широк периметър на територията на община Дупница. Детайлно са проверени всички крайпътни дерета, вилни зони и уязвими места.

До момента действията ни не се увенчават с успех, което ме навежда на мисълта, че има възможност момичето да не се намира на територията на община Дупница. Поради което активно поддържаме връзка и взаимодействие с колегите от съседните областни дирекции, обяви директорът на ОДМВР Св. Григоров и призова всеки, който има значима информация за местонахождението на Ивана, незабавно да подаде сигнал на телефон 112.

Ст. комисар Св. Григоров – директор на ОДМВР Кюстендил, направи изявление пред медиите за издирвателните мероприятия на полицията за установяване на 17-годишното момиче . Припомни, че то е в неизвестност от 22 февруари, когато в 22.00 часа родителите му са посетили Районното управление в Дупница и са потърсили помощ, защото то не се е прибрало и не са имали връзка с него. Незабавно Ивана е обявена за общодържавно издирване. Предприети са активно оперативно-издирвателни мероприятия.

В рамките на издирвателната операция ползваме и технически средства и следови кучета и не подценяваме нито една версия или сигнал. Проверяват се детайлно и своевременно.
Днес на терен са 150 служители на МВР
, разчитаме и помощта на доброволците, които са с нас вече четвърти ден. Продължаваме активно да работим, образувано едосъдебно производство и е уведомена Районна прокуратура.

 

 

 

 

 

 

 

Полицай №1 Св. Григоров: Повече от 85 часа сме на терен, Ивана я няма, претърсихме 600 дкр. площ в Дупница!

 

 

 

 

 

 
Вижте видеоканала ни:


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here