В подкрепа на дамите с диагноза рак на гърдата

В подкрепа на дамите с диагноза
Фондация Нана Гладуиш- Една от 8 ще посети гр. #Сандански със своята програма „Сърдечни приятелки“, за да подкрепи дамите с диагноза рак на гърдата от нашия град и областта.
Каним жените с диагнозата, да се възползват от напълно безплатната подкрепа, която ще им предостави екипът на Една от 8.
На 11.03.2024 г. от 17:00 ч. до 19:00 ч. в рамките на модула „Живот с рак на гърдата“, специалистите и психолозите на фондацията, ще се срещнат с жени, които в момента преминават лечение, такива, които са в ремисия, както и с жени, при които болестта е прогресирала.
По време на срещата, ще бъдат представени всички аспекти на живота с рак на гърдата, както и видеа с отговори на пациентски въпроси от водещи специалисти в областта на онкологията, ендокринологията, гинекологията и физиотерапията.
Дамите ще получат практически съвети, ще имат възможност да задават своите въпроси на специалистите на Една от 8, както и да получат безплатни информационни брошури, тюрбани, специализирани сутиени за след мастектомия и да заявят потребност от първична протеза.
‼️За да участвате в срещата, е необходимо да се свържете с Една от 8 на телефон: 0878 16 17 18 от 26.02.2024 г. между 10:30 ч. и 16:00 ч.
Срещата с Една от 8 се осъществява с подкрепата на община Сандански и ще се проведе в Заседателна зала на Общински съвет, адрес: гр. Сандански, бул. Свобода 14.
Заповядайте!
Вашите сърдечни приятелки от Една от 8 ви очакват!
Може да бъде изображение с 2 души и текстово съобщениеВижте видеоканала ни:


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here