Пореден активист на „Възраждане“ се изказа за Гимназията: Децата трябва да си кажат мнението за директора!

Очаквам и срещу мен да пуснат сигнал в Агенция Закрила на детето, задето защитавам правото на тези вече пораснали деца да имат собствено мнение!

Валентина Тодорова, поредне активист на Възраждане за Гимназията

Някога Гимназията в Дупница се считаше за най-доброто училище в региона. И беше въпрос на престиж, ученик да е завършил там.

В днешно време явно нещата не стоят така… Жалко!

Трябва да се назначи директор на училището, който да има солидна административна и педагогическа, най-вече, подготовка. И да притежава сили да се пребори с дълго натрупваното безхаберие.

Кой ще бъде този човек, и дали е между кандидатите за поста, аз не мога да знам. Но едно ми е ясно, че с политически или икономически протекции за определена личност, нищо няма да се постигне. Когато се търси работа за човека, а не човек за работата, се получават ето такива резултати…

П.п: И да добавя. Не учениците са виновни са сринатия авторитет на някога престижното учебно заведение. Да не се опитват някои така наречени журналисти, подтиквани от определени хора, да прехвърлят вината към учениците! И да ги обвиняват, че видите ли, те имали мнение по въпроса?! Ами ще имат, я! Нали те са най-потърпевши от цялата тази ненормална ситуация.

Очаквам и срещу мен да пуснат сигнал в Агенция Закрила на детето, задето защитавам правото на тези вече пораснали деца да имат собствено мнение!Това обяви Валентина Тодорова, активист на ПП „Възраждане“ от страницата си във Фейсбук. Съпартийката ѝ Мария Иванова я подкрепи:

Мария Иванова: „Възраждане“ е на балотаж с ГЕРБ за кметския пост в Дупница
Мария Иванова: „Възраждане“ е на балотаж с ГЕРБ за кметския пост в Дупница

Мария Иванова към

ВАЛЕНТИНА ТОДОРОВА Е, как бе – децата нямат право да кажат кой обичат и искат и кого не искат да виждат даже на снимка ! По-добре е кандидатите да се замислят защо е така и до какво ще доведе това занапред, вместо да търсят под вола теле, защото такова няма !

Пореден активистхна „Възраждане“ се изказа Гимназията: Децата трябва да си кажат мнението!

Активисти на ПП Възраждане, включително и деца подеха кампания срещу настоящия директор Гергатна Миленкова. От ПП Възраждане обявиха, че активистите на структурата изрязяват лично мнение, а не на партията.

 

 

 

 

 

 

 

 
Вижте видеоканала ни:


2 COMMENTS

  1. За 5 минути слава ,тези от Възраждане ,какво ли не правят. При положение ,че ще има конкурс е излишно да се създава напрежение предварително.Има си ред за обжалване на резултата от конкурса.
    За някои е по-важно за се покажат ,за да бъдат забелязани.

  2. И двамата кандидати са безлични.Нямат качества.Познавам ги като хора дребни,кариеристи.Открай време дребни души съсипват някога много авторитетното училище.Който и от двамата да стане директор- губещи са децата и града.Вече няколко некадърни ритнитопковци успешно съсипват училища в дупнишка община.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here