Мартенски базар в Банско

Потребителите на Заведенията за социални услуги отново са подготвили сюрприз за любимия на всички празник Баба Марта. И тази година, пред читалище „Никола Вапцаров-1894 г.“ ще бъде открит Мартенски базар с ръчно изработени мартеници и сувенири от потребителите на социалните услуги в гр.Банско. Зарадвайте себе си и хората, които обичате, с красивия символ на здраве, дълъг живот изобилни блага. Купувайки мартеници от базара, ще подкрепите хората в нужда, ще им дадете стимул за пълноценен живот, ще им създадете усещане за значимост и ще ги насърчите да продължават с постоянство своите занимания. Базарът ще бъде отворен от 26 февруари до 1 март /11:30 ч. до 17:30 ч./, пред читалището. Мартенски базар в Банско

Потребителите на Заведенията за социални услуги отново са подготвили сюрприз за любимия на всички празник Баба Марта.

И тази година, пред читалище „Никола Вапцаров-1894 г.“ ще бъде открит Мартенски базар с ръчно изработени мартеници и сувенири от потребителите на социалните услуги в гр.Банско.

Зарадвайте себе си и хората, които обичате, с красивия символ на здраве, дълъг живот изобилни блага.

Купувайки мартеници от базара, ще подкрепите хората в нужда, ще им дадете стимул за пълноценен живот, ще им създадете усещане за значимост и ще ги насърчите да продължават с постоянство своите занимания.

Базарът ще бъде отворен от 26 февруари до 1 март /11:30 ч. до 17:30 ч./, пред читалището.

Мартенски базар в БанскоВижте видеоканала ни:


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here