Бум на кражби от магазини в Перник

Мъж нанесе побой на жена си в Перник и духна.
Мъж нанесе побой на жена си в Перник и духна.

Бум на кражби от магазини в Перник.

Двама мъже са заподозрени за кражби от магазини в гр. Перник.
Вчера, в Първо РУ- Перник били подадени сигнали за откраднати две шуби от магазин на ул. „Отец Паисий“ и шишенца с таблетки и витамини от специализиран обект в центъра на областния град. След проведени незабавни издирвателни и следствени действия са установени двама мъже, заподозрени за извършените деяния. Започнати са досъдебни производства и работата по документиране на случаите продължава под надзора на прокуратурата.

Кражба на  пазарска количка е разкрита от служители на Второ РУ- Перник.
В края на месец януари, в районното управление бил подадени сигнал от управителя на голям магазин, за открадната метална пазарска количка. Полицаите предприели съответните действия и много бързо стигнали до извършителя – 20-годишен от с. Доганово, община Елин Пелин. Стойността на открадната вещ е възстановена и материалите по случая са изпратени на Районна прокуратура – Перник с мнение за прилагане разпоредбите на чл. 218 „б“ от Наказателния кодекс.

Три непълнолетни момчета са задържани за кражба от магазин в Перник.
Две девойки на 15 години и една на 16 са задържани от служители на Първо РУ- Перник за кражба на дрехи от голям магазин в центъра на областния град. Това станало много бързо след като бил подаден сигнал на тел. 112. На тийнейджърките е наложено 24-часово задържане по Закона за МВР. Уведомена е Районна прокуратура – Перник и инспектори от Детска педагогическа стая продължават работа по случая.

Бум на кражби от магазини в Перник.
Вижте видеоканала ни:


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here