Нова смърт зад решетките в Бургас: „Крокодил“ уби Йордан – тялото му било жигосано със зловещи рани

Нова смърт зад решетките

Разбра се за нов смъртен случай зад решетките в затвора в Бургас. Инцидентът е станал няколко часа преди кончината на култовият пандизчия Илия Маркуча. 

В затворническото общежитие в Дебелт е намерен мъртъв 37-годишния Йордан И. от Сливен, който изтърпявал поредна присъда.

Според източници, цитирани от Флагман.бг, Йордан бил с тежка диагноза – онкологично заболяване и изпитвал силни болки. Твърди се, че от месец и половина започнал да приема опасния наркотик „крокодил“. Дрогата е известна като „бедняшкият хероин“ и действително облекчава всички болки, но още повече съсипва човешкия организъм.

„Крокодил“ е синтетично наркотично вещество, измислено в Русия и влязло в широка употреба в началото на 21-ви век. Масово се използва от хероинозависими, които сами правят смеската.

Нарича се крокодил, защото след употреба няколко пъти мястото на инжектирането започва да позеленява, след това почернява, гангренясва и плътта се разпада. Процесът е необратим, уточни лекар, пожелал анонимност.

По тялото на Йордан са намерени множество рани, причинени от „крокодила“, довериха още източници.

Според неофициална информация затворникът искал да излезе навън, за да се лекува, но процесът се забавил твърде дълго и той издъхнал зад решетките.
Вижте видеоканала ни:


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here