Кристина Борисова: Срещу директора на ПГ „Христо Ботев“ е подета гнусна кампания от активисти на „Възраждане“, в подписка са въвлечени и деца!

Кристина Борисова: Срещу директорът на ПГ "Христо Ботев" е подедета гнусна кампания от активисти на ПП "Възраждане", в подписка са въвлечени и деца!

Кристина Борисова: Срещу директора на ПГ „Христо Ботев“ е подета гнусна кампания от активисти на ПП „Възраждане“, в подписка са въвлечени и деца!

Читателите:

„Настоящият директор Гергана Миленкова върна славата на ПГ Христо Бонев“- дисциплина и духът на истински ценности, а не цигари и пластична хирургия! Срещу нея е подета гнусна кампания от активисти на  „Възраждане“ с подписки, въвлечени са и деца. За жалост така става, когато нямаш намерение да подкрепяш учениците да изглеждат тръгнали за нощен клуб, а не за училище! Когато не си привърженик на това да опушват гимназията, а да влизат в час на време. Когато искаш гимназията да си върне предишния вид на реномирано учебно заведение, а не свърталище на неграмотност и простотия, само защото не си удобен на съвременните родители, готови да направят подарък в областта на пластичната хирургия по повод завършване на милите си и невинни дечица! Адмирации г-жо Миленкова! Бъдете здрава и да дано да бъдете оценена от трезво мислещи родители! Успех!“ – пише ни Кристина Борисова.

Хиляди дупничани са съпричастни към съдбата на гимназията, готови сме да публикуваме открити и ясни позиции на всеки, който пожелае.

Както вече съобщихме, страстите около конкурса за избор на директор на Профилирана гимназия „Христо Ботев“ в Дупница се развихрят здраво. За поста се борят временният шеф Гергана Миленкова и учителят по физическо възпитание Любомир Георгиев. Родители се свързаха с „4Власт“, за да съобщят, че са стартирали инициатива в подкрепа кандидатурата на Георгиев. В ход е петиция, по думите на организаторите на инициативата от 10 часа днес до следобедните часова около 250 човека са се подписали, че искат Любомир Георгиев за директор.

М. Иванова: Директорът на гимназията в Дупница отмени родителска среща, уплашена за постта си!

Кристина Борисова: Срещу директорът на ПГ „Христо Ботев“ е подедета гнусна кампания от активисти на ПП „Възраждане“, в подписка са въвлечени и деца!

Мария Иванова: „Възраждане“ е на балотаж с ГЕРБ за кметския пост в Дупница

 

Родители искат Любомир Георгиев за директор в Гимназията в Дупница: Има петиция, за часове събрахме около 250 подписа

Мария Иванова: „Възраждане“ е на балотаж с ГЕРБ за кметския пост в Дупница

 

 

 

 
Вижте видеоканала ни:


4 COMMENTS

  1. Безумие и слабост от простотия!
    Колко още мръсни номера ще извади от торбата със злоба, нали изборът трябваше да е честен?

    • А има още, не я знаете. Я питайте някой от пенсионираните учители от гимназята за мнение за нея. С какво са я запомнили.

  2. Моят коментар за двамата слаби кандидати за поста директор на гимназия “ Христо Ботев “ е изтрит.Тяма свобода на словото.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here