Бойни кучета едва не разкъсаха домашния любимец на екссъветника от Самоков д-р Димитър Панев

Димитър Панев

Бойни кучета са нападнали днес домашния любимец на бившия съветник от Самоков д-р Димитър Панев. Това се случило по време на ежедневната разходка на животинчето. По думите на стопаните, животинката е пострадала лошо. Потресаващият случай огласи съпругата на д-р Панев, която поиска институциите да вземат мерки. Атаката на кръвожадните четириноги се случила в района на река Луковица. „Кучето ни е много наранено и стресирано. Съпругът ми не можеше да го спаси, въпреки виковете, камъните и ударите с дърво. Появиха се собствениците, каращи кола на бавен ход. Явно по този начин разхождат кучетата, те успяха да ги отделят от нашето.“, информира Панева. Тя отправи призив към кмета Ангел Джоргов и полицията да вземат мерки срещу агресивните животни.
„Кой е позволил на тези хора да отглеждат огромни, бойни кучета почти в рамките на града? Защо те са пуснати безстопанствено в ливадите, където се разхождат много хора и домашни животни? Защо, хората, които спазваме реда и нормите, винаги сме потърпевши? Защо трябва да търпим това да се случва в нашия град? Не можем да излезем спокойно на разходка?“, пита Елена Панева. От поста й в социалната мрежа става ясно, че семейството е подало жалба в полицията, а междувременно получили предупреждение да не се занимават със собствениците на кучетата.
Животните се отглеждат в близост до дома за стари хора „Хармония“ на изхода на Самоков в посока Боровец. Самоковци коментират и се питат не е ли това твърде опасно и за обитателите на дома?
Вижте видеоканала ни:


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here