ОбС шефът в Дупница Костадин Костадинов: Няма да подам оставка, не искам да съм кмет

ОбС шефът в Дупница Костадин Костадинов: Няма да подам оставка, не искам да съм кмет

„Няма да подам остава. Още повече, че изтъкнатите мотиви, с които тя се иска са несъстоятелни. Не е вярно, че не съм изпълнил задълженията си да информирам Общинския съвет и обществеността за финансово състояние на ВиК Дупница.“

Това обяви председателят на Общинския съвет Костадин Костадинов. Той беше събрал на председателски съвет председателите на политически групи в местния парламент.

Николай Табаков, с очилата, и Иво Ников от ПП-ДБ.

Както вече съобщихме, в петък съветникът от ПП-ДБ Николай Табаков официално входира искане за оставката на Костадинов. То беше обсъдено днес на председателския съвет.
„Поисках от всички председатели на групи тяхната позиция по темата. Като ги чуя, окончателно ще направя избора си.“, коментира Костадинов.

Йордан Йорданов ОбС шефът в Дупница Костадин Костадинов: Няма да подам оставка, не искам да съм кмет

Йордан Йорданов от ГЕРБ отказа да коментира какво е тяхното мнение по темата.

„Ще обмислим нашата позиция, каква е тя ще стане ясно след тайното гласуването.“, каза Йорданов.
Георги Градевски от „Глас народен“ обаче се обяви твърдо против тайното гласуване. „Всяка партия трябва публично да заяви позицията си. Щом докладната се обяви, публично ще кажа нашата позиция.“, каза той.

Шейхриарх Златарска от ДПС заяви, че те не са обсъждали темата и за момента нямат политическо решение. Съпартиецът й Георги Рангелов обаче беше категоричен, че той първи поиска оставката на Костадинов и държи на това. „Не подписах искането за оставката на Костадинов, защото бях на погребение, Николай Табаков ме изпревари.“, коментира Рангелов на входа на общината.

Георги Георгиев- най- верният приятел на Костадинов, общински съветник от КОД и Шери Златарска от ДПС

Костадин Костадинов отказа да отговори на въпроса какъв е конфликтът между него и кмета Първан Дангов.

„Искам да се върне нормалността. Не сме се карали с Дангов, но той отказа контакт с мен. Аз и днес съм гласувал в негова подкрепа.“, смята председателят на местния парламент.

Кметът Първан Дангов с Милен Попов и Станислав Страшимиров от СДС

Йордан Йорданов пък хвърли бомбата, че юрисконсултът на общината Милен Попов е уволнен, договорът му бил прекратен от кмета. Предполага се, че той е станал жертва на студената война между Костадинов и Дангов.
Милен Попов беше потърсен за коментар, но не вдигна телефона си.

Костадин Костадинов каза, че ще се почувства поласкан, ако Попов е уволнен заради него и загатна: „Скоро ще ме видите начело на нова политическа партия.“

Той отрече обвиненията, че иска да е кмет и да налага своето виждане за управлението на общината. Отрече също да работи заедно с Юлиян Рангелов или чрез негови протекции Рангелов да е спечелил ремонта в общинската болница и по други общински обекти.


ОбС шефът в Дупница Костадин Костадинов: Няма да подам оставка, не искам да съм кмет

Гичка Михайлова, дамата с къдрава коса, и съпартийците й Георги Градевски и Ани Минкова, те представляват „Глас народен“ в ОбС.

 

 

 

 

 

 

Костадин Костадинов: Няма да подам оставка, не искам да съм кмет

 

 

 

 
Вижте видеоканала ни:


4 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here