Младен Маринов в Костинброд: Символът на чистото и святото в нашата история и в настоящето ни е безспорен – Апостолът на свободата Васил Левски

Младен Маринов в Костинброд:
Младен Маринов в Костинброд: Символът на чистото и святото в нашата история. И в настоящето ни е безспорен - Апостолът на свободата Васил Левски.

Младен Маринов в Костинброд: Символът на чистото и святото в нашата история. И в настоящето ни е безспорен – Апостолът на свободата Васил Левски.

Символът на чистото и святото в нашата история и в настоящето ни е безспорен – Апостолът на свободата Васил Левски. А, може би, най-чистото и истинско възприятие за Апостола и героизма му е това на децата. Това заяви народният представител Младен Маринов, който в днешния ден бе заедно с ученици от Първо основно училище „Васил Левски“.

„Затова за мен е чест в днешния ден да бъда заедно с учениците от Първо основно училище „Васил Левски“ в Костинброд. Благодаря за поканата на моя приятел и кмет на града Трайко Младенов и на директора на училището г-жа Даниела Борисова – Милутинович да бъда гост на тържеството на костинбродските деца.

Поклон пред паметта на Апостола!“, каза още Маринов.
Вижте видеоканала ни:


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here