В Костенец пристигна новата кола за полицията, кметът Ангелов: Атакува ни опозиция, която не е докарала и 1 лв. за общината

Йордан Ангелов

„Хора, които не са докарали и 1 лв. на общината ни атакуват.“, това коментира кметът на община Костенец Йордан Ангелов, разгневен от дебатите по бюджета на общината за тази година.
„Нямам идея какво не се харесаха в бюджета хората, представящи се за опозиция в Общински съвет. Но имам идея за това как да направим повече във всяка част на общината ни!
На сесията имаше съветници, които гласуваха против парите за спорта, за образование, култура, здравеопазване. Против парите за ремонта и за нови инфраструктурни обекти! И това без нито едно предложение за допълване на дейности или коментар на заложеното, което ще изпълним!“, коментира с емоционален пост в социалната мрежа Йордан Ангелов. В отговор съобщи, че е пристигнал автомобилът, който общината е закупила за нуждите на полицията. А също и че приключва ремонтът на ул. „Княз Борис“.
„Как отговаряме на хора, които не са докарали и лев в Костенец, да се асфалтира и метър място? Само с още и още реални и изпълнени проекти и дейности.
Днес бе доставен автомобилът за нуждите на Районното ни управление. Надяваме се с него служителите да си вършат по-спокойно задълженията и да успеем да осигурим повече сигурност във всяко едно населено място.
След изготвяне на необходимите документи предстои да им бъде предаден и официално.
Привършват ремонтите и по ул. „Княз Борис“. Водопроводната система е почти подменена. Предстои да бъде възстановена настилката на всички обекти в гр. Момин проход, които бяха нарушени в резултат на ремонта.“
Вижте видеоканала ни:


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here