И от община Долна баня призоваха: Да помогнем на 19- годишната Вели да оздравее

Вели

Община Долна баня се присъедини към каузата в помощ на 19- годишната Вели от Костенец, която се бори с коварно заболяване.
„Това е Вели, 19 годишно момиче ! Изпълнено с надежда и вяра, че ще оздравее! Община Долна баня се присъединяваме към кампаниите за набиране на средства ! Всеки, който желае може да дари пари в касовия ни салон или по банковата ни сметка, ние ще ги предадем на семейството! Предстои ни да направим благотворителни мероприятия, за които ще напишем своевременно! Заедно можем да успеем!“, призоваха от местната администрация.
Както вече съобщихме, акция за набиране на средства има и в Костенец. Момичето е атакувана от Сарком на Юинг, който я обездвижва и тя в момента е в инвалидна количка. След две кризи в края на миналата годи година, операция и химиотерапия туморът продължава да се разпространява. Появява се буца на ръката на Вили. Затова семейството търси начин за лечение в чужбина, за което са нужни средства.
Адът за семейството от Костенец започва, след като получила нетърпими болки в кръста. Търсят помощ в медицински център в Костенец, където дават обезболяващи и диагноза бъбречна криза! Болките в кръста обаче отново се появяват и този път с изтръпване и отказване на долните крайници. Стига се до парализа. След 5 скенер в София следва жестоката диагноза Сарком на Юинг. Това е много рядък злокачествен тумор! Направена е операция, за да се освободи нерва, който е засегнат от тумора и Вили да проходи! Постепенно тя се изправя на крака, ходи, макар и трудно.
Следва втора кризи и краката и отново отказват. И до момента Вили не може да се изправи и остава в инвалидната количка. Назначен е курс от 9 химиотерапии, след няколко процедури обаче туморът не се свива, както обяснили лекарите, а се разпространява и преди седмица се появява буца и на ръката! Затова сега се търси спасения в лечение зад граница. Всеки може да помогне с дарение с карта, PayPal, ApplePay, GooglePay, Revolut или по IBAN сметка:
https://pavelandreev.bg/campaign/spasete-jivota-na-veli
Банка: Алианц Банк България
IBAN: BG46BUIN95611000705322
BIC: BUINBGSF
Получател: Фондация Павел Андреев
Основание: Дарение за Велислава Димитрова Спасова
Има организиран и онлайн базара на платформата
https://www.facebook.com/groups/pavelandreevbggroup/?ref=share
Вижте видеоканала ни:


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here