Лидерът на ГЕРБ Дупница Ивайло Константинов посрещна звездния тандем Силвия Кацарова- Евгени Минчев в ресторанта си

посрещна звездния тандем
Лидерът на ГЕРБ Дупница Ивайло Константинов посрещна звездния тандем Силвия Кацарова- Евгени Минчев в ресторанта си

Лидерът на ГЕРБ Дупница Ивайло Константинов посрещна звездния тандем Силвия Кацарова- Евгени Минчев в ресторанта си

Звездният тандем Силвия Кацарова и Евгени Минчев гостува на лидера на ГЕРБ Дупница Ивайло Константинов. Срещата осветли лично лордът, пиар експерт. Минчев не пропусна да запечата събитието на фото. Не се посвени да покаже в пищни кадри и вкусотиите, които са подсладили срещата. С пикантните подробности обаче до тук. Евгени Минчев не повдигна повече завесата, за да се разбере от какъв характер са били разговорите, които са водили сред тези вкусотии и приятна обстановка. „Много приятна среща вчера със Силвия Кацарова и притежателят на Ивкони г-н Иво Константинов. Обядът се състоя в менажираният от него ресторант „Plate“ на ул. „Верила“ 3. Великолепна храна, съдържателни разговори и планове.“, зачекна само Евгени Минчев. Преди броени дни обаче стана ясно, че той е написал текст към нова песен, която подготвя Силвия Кацарова. Българската Тина Търнър разкри това в телевизионно интервю, уточни, че поръчала на лорда да й подреди божествен текст. Почитателите на българската музика чакат с нетърпение новия хит. Тази година Силвия Кацарова крои големи планове. През 2024 г. тя прави 70- години в комбинация с 50- години на сцена. Изпълнителката на „Топъл дъжд“ разкри, че записва нов албум в юбилейната си година, а подборката на песните е изключително сериозна.

„Специален поздрав! Предпремиерно. Автор Евгени Минчев, пее моята приятелка- Силвия! Поздрав за всички, които ме/ не ме обичат“ – представи удивителната песен Ивайло Константинов на приятелите си с голяма радост като използва първите ѝ думи:

Обича ме, не ме обича,

обича ме, не ме обича,

листенцата на теб приличат,

обича ме, не ме обича.

Връщай се, защо седиш,

ами ако няма утре,

любовта ни не съди

ами, ако няма утре…

Ще те нарека ела,

ще те нарека иди си,

помнят нашите тела,

знаят любовта ми ти си.

Ще те нарека ела,

ще те нарека иди си,

аз прекършена ела

само спомен вече ти си…

Евгени Минчев

„Храната е много добра и персоналът е много любезен. Със сигурност е от най-добрите ресторанти в София.“ – категорична е Силвия Кацарова.

„Вече е готова песента „Обича ме, не ме обича“, тя е написана от мен и на Артур Надосян пък е музиката. Текстът е мой и този проект е специално направен за юбилея на СИЛВИЯ КАЦАРОВА.

Силвия си хареса една от моите най-нови картини, където смята, че отлично е отразено настроението на юбилея и- 70 нюанса червено. А и листенца си има тази картина. Обича ме, не ме обича…

 

 

 

 

 

 

 

 

 
Вижте видеоканала ни:


1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here